Stoelen spuiten

Stoelen spuiten door Meubelspuiterij Eurobord biedt u vele voordelen. U kunt uw ‘favoriete’ stoelen houden en deze stoelen laten spuiten in elke kleur die u maar wenst. Het grootste voordeel van het laten spuiten van uw stoelen is natuurlijk dat u geen dure nieuwe stoelen hoeft aan te schaffen en toch uw interieur van een nieuwe ‘look’ kunt voorzien.

Bent u uitgekeken op uw stoelen maar zijn uw stoelen of meubels nog in goede staat? Laat dan uw stoelen spuiten in onze meubelspuiterij. Uw stoelen zien er dan uit als nieuw en gaan weer jaren mee.

Eurobord Keuken- en Meubelspuiterij verzorgt ruim 20 jaar het spuiten van stoelen in alle soorten en maten voor onze klanten in een mooie, nieuwe frisse kleur. Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina meubels en stoelen spuiten reviews.

Eurobord Meubel- en Keukenspuiterij is gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en een groot deel van België. Graag verzorgen wij het transport van en naar onze spuiterij.

Bel ons nu op 010 - 4827814 voor meer informatie over stoelen spuiten of het spuiten van uw andere meubels. Of vul hier het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor stoelen spuiten s.v.p. 0031 10 4827814. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!


klik op de foto's voor vergroting
lloyd loom stoel verven
lloyd loom stoel spuiten
lloyd loom stoel opknappen

Lloyd Loom stoelen spuiten geeft altijd een strakker en duurzamer resultaat dan Lloyd Loom stoelen verven of schilderen. Bovendien heeft u keuze uit meer dan tweeduizend kleuren. Zit de gewenste kleur er niet bij? Dan maken wij deze voor u!

Nieuwe stoelen kopen of uw stoelen spuiten?

Bent u in het bezit van gebruikte stoelen die niet meer zo fraai ogen, maar van een zeer degelijke kwaliteit zijn? Vindt u deze stoelen erg prettig in het gebruik en wilt u ze eigenlijk niet kwijt? Dan is het spuiten van deze stoelen dè oplossing voor u. U behoudt uw geliefde stoelen en kwaliteit die u gewend bent en krijgt uw stoelen als nieuw terug tegen een fractie van de prijs van nieuwe stoelen.

Door onze jarenlange ervaring met stoelen spuiten garanderen wij u een hoge kwaliteit spuitwerk zodat deze er weer uitzien als nieuw en weer jarenlang met veel plezier gebruikt kunnen worden.

klik op de foto's voor vergroting
vlinderstoelen verven
vlinderstoelen spuiten

Ook voor vlinderstoelen spuiten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren beschadigingen en lakken uw vlinderstoelen mooier dan nieuw.

Stoelen overspuiten in iedere gewenste kleur

Wij kunnen uw stoelen spuiten in iedere gewenste kleur. Misschien wilt u uw stoelen verven in dezelfde kleur als bijvoorbeeld uw dressoir of overige meubels. In onze eigen kleurmakerij beschikken wij over vrijwel elke denkbare kleur. U heeft de keuze uit meer dan 2000 kleuren! En zit uw kleur er toch niet bij? Dan maken wij deze toch gewoon voor u!

Of u nu uw gebruikte stoel wilt laten schilderen omdat de kleur begint te slijten, of omdat u uitgekeken bent op de kleur…..
Meubelspuiterij Eurobord spuit uw stoelen in een nieuwe frisse en trendy kleur tegen slechts een deel van de kosten van nieuw!

Meubels en stoelen opknappen is ons specialisme. Bel ons nu op 010 - 4827814 voor een snelle en gratis offerte voor het spuiten van uw stoelen. Of vul hier het contactformulier in.

Naast een frisse kleur en een stoel die oogt als nieuw, gaan uw stoelen er wat duurzaamheid betreft natuurlijk ook op vooruit. Een stoel spuiten betekent tevens het aanbrengen van een nieuwe en duurzame beschermlaag.

klik op de foto's voor vergroting
Rieten fauteuils voor het overspuiten in zijdeglans wit
Rieten fauteuils zijdeglans wit gespoten

Voor het spuiten van rieten stoelen en rieten fauteuils in alle soorten en maten kunt u ook bij Eurobord Meubelspuiterij terecht.

Stoelen spuiten van alle materialen

Wij spuiten stoelen van vrijwel elk materiaal. Het materiaal van de stoel is bepalend voor de werkwijze en de materialen waarmee deze door ons wordt behandeld. U kunt bij ons terecht voor:

 • houten stoelen spuiten
 • kunststof stoelen spuiten
 • stalen stoelen spuiten
 • aluminium stoelen spuiten
 • rieten stoelen spuiten
 • rotan stoelen spuiten
 • eetkamerstoelen spuiten
 • eettafelstoelen spuiten
 • krukken spuiten
 • draaistoelen spuiten
 • tuinstoelen spuiten
 • barkrukken spuiten
 • kinderstoelen spuiten
 • tuin meubelen spuiten
 • koelkasten spuiten
 • stoelframes spuiten
 • steigerhouten stoelen spuiten
 • vlinderstoelen spuiten
 • plastic stoelen spuiten
 • loungestoelen spuiten
 • enz.

Uiteraard geldt dit ook voor diverse designstoelen en merkstoelen zoals o.a.:

Elk soort oppervlak heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig: en dat is nou net waar wij goed in zijn! Voor het duurzaam en vakkundig opknappen van uw stoelen en meubels bent u bij Meubelspuiterij Eurobord aan het juiste adres.

klik op de foto's voor vergroting
antieke lodewijkstoelen opknappen
antieke lodewijkstoelen spuiten

antieke lodewijkstoelen verven

Met het overspuiten, herstellen, repareren en restaureren van antieke stoelen en Lodewijkstoelen zijn wij u graag van dienst.

Stoelen spuiten en de verschillende afwerkingen

Vrijwel alle stoelen kunnen wij spuiten en van een nieuwe laklaag voorzien. In onze meubelspuiterij verven wij uw stoelen met hoogwaardige, kleurechte en krasbestendige twee-componenten spuitlakken. Deze hoogwaardige lakken zijn beter en verder doorontwikkeld dan de laksoorten van jaren geleden. Voor het spuiten van uw stoelen heeft u de keuze uit een groot aantal lakafwerkingen:

U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om het opknappen en spuiten van uw stoelen, keukens en meubels.

Gratis advies bij meubels en stoelen opknappen

Voordat wij met het spuiten van uw stoelen of meubels beginnen, luisteren wij goed naar uw wensen. Wij geven u duidelijk aan wat de mogelijkheden zijn en wat voor resultaat u kunt verwachten als wij uw stoelen overspuiten. Beschadigingen en eventuele reparaties die noodzakelijk zijn voor een mooi eindresultaat, bespreken wij vooraf met u. Dit voorkomt verassingen achteraf. Of het nu één stoel spuiten betreft of het overspuiten van een tiental stoelen uit een vergaderzaal of kantine. Wij geven u graag deskundig advies.

De voordelen van stoelen spuiten door Meubelspuiterij Eurobord:

Wilt u meer weten over het spuiten van uw stoelen of meubels door Eurobord Meubelspuiterij? Bel ons op 010 - 4827814 of vul hier het contactformulier in.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


In een grijze zijdeglanslak gespoten rieten eetkamerstoelen.
overspuiten en kleurbeitsen houten stoelen

gratis vrijblijvende offerte spuitwerk

België: 0031 10 4827814

reviews eurobord meubelspuiterij

Wanden en plafonds van uw woning opknappen?

 • latex spuiten
 • spack spuiten
 • stucwerk

kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

WandenPlafondSpuiten.nl

facebook button

NEEMT U BIJ VRAGEN DIRECT CONTACT OP!

telefoon 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

        VRIJBLIJVENDE
OFFERTE AANVRAGEN

offerte formulier 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in
klik op de foto's voor vergroting

©      Meubelspuiterij Eurobord   |   Tel. 010-4827814     |   info@eurobord.nl