Reviews en beoordelingen over Eurobord Meubelspuiterij

review stars

Op deze pagina vindt u reviews en klantenbeoordelingen over Eurobord Meubel- en Keukenspuiterij per rubriek.

Onze klantenwaarderingen beloond met een certificaat!

Wij danken al onze klanten voor de mooie beoordelingen over onze diensten en werkzaamheden.

Wij tonen hieronder met trots de oorkondes die hiervoor aan ons bedrijf en zijn medewerkers zijn toegekend. Voor ons een motivatie om met onze klant- en kwaliteitsgerichte service door te gaan en deze waar mogelijk te blijven verbeteren.

klik op de foto's voor vergroting

2013

2014




Reviews keuken spuiten

klantenbeoordelingen en reviews keukens spuiten

Over voordelig hun keuken laten spuiten met topservice schreven Martin en Miranda:

Al jaren waren wij onze keuken zat maar hij was nog te goed om helemaal te vervangen. Op aanraden en na het lezen van de vele positieve recensies op de site van Eurobord besloten om de deurtjes te laten spuiten.

Wat een verschil! We zijn er zo ontzettend blij mee. Heel goed werk verricht door de jongens van Eurobord. Het lijkt wel een hele nieuwe keuken, top gedaan! Kwaliteit/prijsverhouding prima in orde met een hele goede service!

Reviewdatum: 24 april 2016 om 16:41
Relevantie: voordelig keuken laten spuiten

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews keukens spuiten

Over mooi en goedkoop zijn keuken laten spuiten, schreef Marc De Busscher uit Den Haag:

‘Fantastisch resultaat boven onze verwachtingen!’

Echt een aanrader, onze keuken is nu veel mooier dan toen hij nieuw gemonteerd werd. Vlotte communicatie, correcte prijs en geleverd volgens planning, en vooral een fantastische afwerking! Bedankt!

Pluspunten: Dit zijn echte professionals in hun vak

Reviewdatum: 08 april 2016 om 09:28
Relevantie: goedkoop keuken laten spuiten, Den Haag

klantenbeoordelingen en reviews keukenrenovatie

Over het voordelig en goed keuken renoveren in Dordrecht, schreef Johan van der Graaf:

‘De keuken ziet er weer prachtig uit’

Voor ons de eerste keer dat we een keuken over laten spuiten. We zijn er blij mee en het resultaat is mooier dan dat we verwacht hadden.

Pluspunten: Bij Eurobord heb je te maken met mensen die weten waar ze over praten.

Reviewdatum: 23 maart 2016 om 14:57
Relevantie: Dordrecht, voordelig en goed keuken renoveren

klantenbeoordelingen en reviews keuken spuiten

Over goedkoop zijn keuken laten spuiten met een mooi resultaat schreef dhr. Berghuis uit Eindhoven :

‘Onze keuken is weer als nieuw!’

Van te voren maar afwachten hoe het uitpakt, met name hoe dat wordt met het doe het zelf pakket voor de vaste delen, maar het is erg mooi geworden. Het is erg makkelijk werken en het resultaat is echt goed.Voor eurobord gekozen door de recensies op de website. Het is niet goedkoop maar onze keuken kan er weer voor jaren tegen aan.

Reviewdatum: 12 maart 2016 om 06:17
Relevantie: Eindhoven, goedkoop keuken laten spuiten

klantenbeoordelingen en reviews

Over zijn keuken renoveren in Amsterdam d.m.v. spuiten van de keukendeurtjes schreef Ronald van den Berg:

‘snel en afspraak is afspraak’

Op internet hebben wij gezocht naar bedrijven die onze keuken konden overspuiten. Vanwege de lovende reviews hebben wij contact opgenomen met Eurobord.

Tijdens het eerste gesprek met Sander bleek al dat wij te maken hadden met een vakman met hart voor zijn werk. De schilder Vinesh die bij ons op lokatie de vaste delen heeft geschilderd, heeft dat ook zeer vakkundig gedaan.

Na het op halen van de panelen weer teruggeplaatst en het resultaat is prachtig, mooier dan het ooit is geweest. Wij hebben gewoon een nieuwe keuken!

Conclusie: de mensen die bij en voor Eurobord werken zijn heel perfectionistisch en echte vakmensen. Gelukkig bestaan ze nog gewoon.

Puspunten: een goed bedrijf en bij het op halen van de panelen wordt zeer zorgvuldig alles in de auto gelegd.

Reviewdatum: 22 februari 2016 om 10:55
Relevantie: keuken renoveren Amsterdam

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over zijn keuken spuiten i.p.v. zijn keukenkasten verven alsmede het verven van vaste delen op locatie in Amersfoort schreef Ton Willemse:

‘Al het spuitwerk zag er geweldig uit. Alles ...’

Al het spuitwerk zag er geweldig uit. Alles conform afspraak geregeld. Ook het schilderwerk op locatie is keurig uitgevoerd.

Reviewdatum: 16 februari 2016 om 21:49
Relevantie: keukenkasten verven, keuken spuiten, Amersfoort

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over haar keukenkastjes schilderen d.m.v. de keuken overspuiten in Amsterdam en het schilderen v.d. vaste delen op lokatie, schreef Gertrude van Toorn:

‘De keuken ziet er als nieuw uit!’

Op internet heb ik gezocht naar bedrijven die mijn keuken konden overspuiten. Vanwege de lovende reviews heb ik contact opgenomen met Eurobord. Tijdens het eerste gesprek met Sander bleek al dat ik te maken had met een vakman met hart voor zijn werk.

Helaas bleken de mdf delen in een veel slechtere staat dan gedacht. Met wat meerwerk, dat binnen proportie bleef, is het uiteindelijk in orde gekomen.

De schilder Vinesh die bij ons op lokatie de vaste delen heeft geschilderd, heeft dat ook zeer vakkundig gedaan.

Gisteren heeft Piet de panelen weer teruggeplaatst en het resultaat is prachtig, mooier dan het ooit is geweest.

Ik heb gewoon een nieuwe keuken! Conclusie: de mensen die bij en voor Eurobord werken zijn heel perfectionistisch en echte vakmensen. Gelukkig bestaan ze nog!

Puspunten: Een betrouwbaar bedrijf met echte vakmensen.

Reviewdatum: 05 februari 2016 om 14:14
Relevantie: Amsterdam, keukenkastjes schilderen, overspuiten, schilderen vaste delen op lokatie

Over haar keukenkasten verven d.m.v. haar keuken spuiten incl. demonteren en monteren in Den Haag, Zuid-Holland schreef Bianka:

‘uitstekende service’

Aardige mensen die netjes antwoord gaven op alle e-mail die we gestuurd hebben. De man die de keuken kwam demonteren gaf netjes een telefoontje dat hij in de file stond en dat het wat later werd.

Professioneel is de keuken gedemonteerd en de volgende dag kwam de schilder die alles netjes heeft geschilderd.

Afgelopen donderdag hebben we onze deurtjes weer terug gekregen en het ziet er keurig uit. We hebben gewoon een nieuwe keuken. Top gedaan! Echt een aanrader.

Pluspunten: keurig werk. afspraken worden nagekomen
Minpunten: wellicht showroom iets updaten

Reviewdatum: 19 december 2015 om 06:00
Relevantie: keuken spuiten, keukenkasten verven, Den Haag

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

Over keukenkastjes schilderen d.m.v. zijn keuken laten spuiten in Eindhoven Noord-Brabant, schreef Peter Dijkman:

‘Wij zijn zeer tevreden over het resultaat....’

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Wij hebben een splinter nieuwe keuken! Perfecte service en geweldige medewerkers. Alles tot in de puntjes geregeld. Ook het geleverde doe het zelf pakket in van de beste kwaliteit!!

Reviewdatum: 02 december 2015 om 10:27
Relevantie: keuken laten spuiten, keukenkastjes schilderen, Eindhoven

Over haar keuken laten spuiten inlc. schilderwerk i.p.v. de keukenkastjes vervangen in Utrecht, schreef Brende Zwijnenburg:

‘Voor een zeer redelijk bedrag is mijn keuken...’

Voor een zeer redelijk bedrag is mijn keuken als nieuw. Het hele proces is goed verlopen. Alle afspraken werden stipt nagekomen. En terugkomen om nog iets op te lossen was ook geen enkel probleem.

Ik heb alles laten doen en ben daar achteraf zeer blij mee. Want zo netjes had ik schilderwerk en (de)montage nooit zelf kunnen doen.

Op advies van Sander heb ik gekozen voor een kleur die nog net wat gewaagder was dan ik zelf eerst in gedachten had. Ook dat is goed uitgepakt. Kortom het aanbevelen waard!

Reviewdatum: 16 november 2015 om 20:35
Relevantie: keuken laten spuiten, keukenkastjes vervangen, Utrecht

Over zijn keukenrenovatie dmv prachtig spuitwerk van deurtjes in Rotterdam Zuid-Holland, schreef dhr. Verhoeks:

‘Prima werk geleverd’

Werk is keurig. Service is voor verbetering vatbaar. Zelfs voor het verpakken van de gespoten deurtjes worden extra kosten berekend. Dit zou best onder service mogen vallen. Nogmaals spuitwerk is prachtig!

Verbeterpunten: bereikbaarheid/communicatie

Reviewdatum: 02 november 2015 om 14:00
Relevantie: keukenrenovatie Rotterdam

Over het in wit spuiten van haar keukendeuren in Bergen op Zoom, Noord-Brabant schreef mevr. P.vd.S:

‘Wij zijn heel erg tevreden over onze gespoten ...’

Wij zijn heel erg tevreden over onze gespoten keukendeuren van blauw naar wit.

Reviewdatum: 19 oktober 2015 om 16:25
Relevantie: wit spuiten keukendeuren, Bergen op Zoom

Over haar keukenkastjes opknappen d.m.v. haar keuken spuiten schreef mevr. van Praat uit Dordrecht, Zuid-Holland:

‘Zeer tevreden, alles ging in goed ...’

Zeer tevreden, alles ging in goed overleg. Resultaat is verbluffend mooi, we hebben gewoon een nieuwe keuken. Echt een aanrader.

Reviewdatum: 12 oktober 2015 om 11:08
Relevantie: keukenkastjes opknappen, keuken spuiten, Dordrecht

Over zijn zo goed als nieuwe keuken d.m.v. zijn keuken spuiten en professioneel advies, schreef dhr. Werkman uit Antwerpen, België:

‘Aanrader !!’

Zeer mooi eindresultaat, gewoon weer een nieuwe keuken. Professioneel advies bij demontage van de frontjes en uitstekende uitleg bij het "doe het zelf pakket".

Tenslotte ook lekkere koffie :-)

Reviewdatum: 09 oktober 2015 om 10:12
Relevantie: keuken spuiten, Antwerpen

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.


Over zijn snelle offerte voor keukenkastjes spuiten schreef SR uit Amsterdam, Noord-Holland:

‘Professioneel. Altijd bereikbaar. Snelle levering...’

Professioneel. Altijd bereikbaar. Snelle levering. Helaas bleek staat van kastjes slechter dan gedacht waardoor offerte hoger uitviel (wel netjes besproken van tevoren).

Reviewdatum: 11 september 2015 om 13:33

Over zijn keuken spuiten en het schilderwerk van de vaste delen van zijn keukenkastjes schreef Paul de Mey uit Antwerpen, België:

‘De sterren spreken voor zichzelf.’

Het is fijn werken met Eurobord. Het schilderwerk van de keukenkastjes werd prima uitgevoerd.

Pluspunten: Correcte afspraken. Vriendelijke en professionele vaklui.

Reviewdatum: 20 juli 2015 om 12:04

Over het spuiten van zijn keuken en het schilderwerk van de vaste delen in Vlissingen Zeeland schreef J.C. Overbeek:

‘duidelijk advies, afspraken worden goed nagekomen’

Het spuitwerk is van topkwalitiet, de deurtjes ed zijn niet van nieuw te onderscheiden. Kotom vakwerk!

Ook de vaste delen van de keuken zijn enorm netjes geschilderd, het is leuk om te zien dat er nog jonge vaklieden zijn die echt houden van hun werk en dat zie je terug in het resultaat.

Ook het monteren ging zoals het schilder werk, netjes en deskundig.Kortom een echte aanrader voor wie zijn keuken een opknapbeurt wil geven.

Reviewdatum: 14 juni 2015 om 11:09

Over haar keuken opknappen d.m.v. keukendeurtjes spuiten in Amersfoort Gelderland, schreef mevr. Alie van Os:

‘klantvriendelijk en service gericht bedrijf’

We zijn heel erg tevreden met het resultaat van het spuiten van onze keukendeurtjes. Het is een mooi alternatief om je keuken op te knappen en krijgen nu al veel complimenten.

Reviewdatum: 30 mei 2015 om 14:28

Over haar keukenkastjes spuiten incl. demontage en montage in Utrecht schreef Nelleke Alsemgeest:

‘Weer heel blij in mijn keuken!’

Ik ben hier absoluut tevreden over. Keukenkastjes zien er weer strak uit, en precies de goede kleur Sander! Prima kwaliteit en prijs verhouding.

Pluspunten: Er wordt met zorg de goede kleur gekozen, demontage en weer terug plaatsen met zorg en secuur.

Reviewdatum: 15 februari 2015 om 17:19

Over het schilderen van de vaste keukendelen met ons doe-het-zelf pakket schreef dhr. v.d. Waal uit Zoetermeer Zuid-holland:

‘Prima werk, duidelijke afspraken en vriendelijke mensen’

Het afgeleverde werk is perfect, het doehetzelf pakket compleet met prima handleiding.

Reviewdatum: 12 februari 2015 om 16:57

Over het spuitwerk van zijn keukendeurtjes schreef dhr. Reitsma uit Middelburg Zeeland:

‘Ben uiterst tevreden over zeer goede kwaliteit van uitleg en uitvoering spuitwerk keukendeurtjes.’

Eurobord was mij geadviseerd door Siematic Keuken Studio te Maassluis. Vanaf het eerste tot het laatste bezoek uiterst vriendelijk en professioneel uitleg en zeer goed werk geleverd.Indien van toepassing, zal ik de meubelspuiterij Eurobord zeker adviseren bij vrienden en kennissen.

Pluspunten: Indien nodig, zal ik Eurobord aanbevelen, omdat men zonder twijfel kwalitatief goed werk levert!

Reviewdatum: 12 februari 2015 om 16:03

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

Over zijn keuken renovatie d.m.v. keukenkastjes opknappen in Utrecht schreef dhr. J.J.Rijsdijk op 16 december 2014 om 11:50:

‘Professioneel, klantvriendelijk, vakwerk’

Vakmensen met de duidelijke doelstelling van kwaliteit leveren en een tevreden klant achterlaten.

Onze bestaande keuken wilden wij graag van een andere kleur voorzien. Ter oriëntaties heb ik eerst een aantal bedrijven bekeken op internet . Tijdens het doornemen van de websites van de verschillende bedrijven werd mijn aandacht op een positieve wijze getrokken door de recensies die ik aantrof op de website van Eurobord. Uit nieuwsgierigheid en om een bevestiging te krijgen van mijn positieve gevoel, heb ik een bezoek gebracht aan de werkplaats.

Sinds mijn bezoek en tijdens de uitvoering van alle benodigde werkzaamheden ben ik elk deel van de uitvoering continu bevestigd in de professionele aanpak van Eurobord. Sander geeft prima adviezen en stelt ook duidelijke grenzen over wat wel kan en wat niet kan om eventuele teleurstellingen in de toekomst te voorkomen.

De demontage / montage van keuken en het meedenken van Piet is geweldig te noemen en tot in het kleinste detail verzorgt.

De schilderwerkzaamheden opa locatie zijn professioneel uitgevoerd door Danny en ook hier geen 9 tot 5 mentaliteit en werden de werkzaamheden uiterst secuur uitgevoerd.

De prijsstelling is duidelijk omdat er vooraf een vaste prijs wordt afgesproken. Natuurlijk heb ik ook een prijsvergelijk gedaan en mijn keuze bepaald om niet de goedkoopste te nemen en ook niet de duurste.Ik ben hier niet in teleurgesteld en is het resultaat boven mijn verwachting. Dus complimenten voor de kwaliteit en de bij een ieder aanwezige vakkennis.

Pluspunten: Duidelijkheid, vakkennis en een hoge kwaliteit

P.S: als u nu denkt het zal wel met al die recenties, wil ik u graag adviseren om dan toch even de tijd te nemen om met Eurobord te gaan praten.

08 november 2014 om 16:23 dhr. G. Musch uit Spijkenisse over ons zijn keuken verven dmv zijn keuken spuiten:

‘Nette mensen en perfecte kwaliteit.’

Is van harte aan te bevelen. Je keuken kan weer jaren mee.

Pluspunten: Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden.
Minpunten: IBAN nummer op offerte/faktuur vermelden.

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.


20 oktober 2014 om 20:33 schreef dhr. Theo Backes uit Zoetermeer over zijn keuken opknappen:

‘Onze keuken is als nieuw, ben zeer tevreden.’

Na 35 jaar was onze keuken aan een opknapbeurt toe, via Google kwam ik bij Eurobord terecht. Na ons eerste contact ging het snel. De keuken is super mooi gespoten en is weer als nieuw. Top.

Pluspunten: Deskundigheid en kwaliteit.

06 oktober 2014 om 19:09 schreef Jolanda uit Lelystad over de keukenfronten van haar keuken spuiten door Eurobord Keukenspuiterij:

‘Toppers!!!’

Hebben alle keukenfronten en zijpanelen van de keuken laten spuiten. En wouw wat is het mooi geworden zeg. Onze keuken is weer als nieuw. Mochten we ooit nog iets hebben wat gespoten moet worden maken we gewoon de rit Lelystad Rotterdam weer. Wat ik ook als prettig heb ervaren is het lekkere gewone contact alsof je elkaar al lang kent.Ga zo door.

01 oktober 2014 schreef de fam. Weijn uit Utrecht over het spuiten van hun keukendeurtjes en keukenpanelen:

‘Ook jullie monteur Piet G heeft een uitstekende job gedaan’

Hierbij willen wij jullie laten weten dat wij zeer tevreden zijn met het resultaat van onze gespoten keukendeurtjes en andere panelen. De keuken ziet er perfect uit en geeft ons grote voldoening. Wanneer mogelijk zullen we jullie bedrijf zeker aanbevelen. Ook jullie monteur Piet G heeft een uitstekende job gedaan. Onze dank daarvoor. We wensen jullie verder veel succes met het bedrijf.

Met vriendelijke groet, Gerard en Nel Weijn

pijl naar boven

02 september 2014 om 20:41 schreef dhr. M.Obdeijn uit Zoetermeer over zijn keukenkasten schilderen dmv keukenkastjes spuiten:

‘Ze maken waar wat ze beloven’

We zijn super blij met onze mooie keuken. Moesten er wel op en neer voor naar Rotterdam rijden, maar het eind resultaat is heel mooi. Onze buren zijn zo enthousiast dat zij ook hun keuken door Eurobord willen laten spuiten.

Pluspunten: Omdat ze doen wat ze beloven.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

22 augustus 2014 om 14:42 schreef dhr. van Wijngaarden uit Wassenaar over keuken spuiten i.p.v. keukendeurtjes vervangen:

‘Geweldige oplossing’

Onze nieuw gespoten keuken is nu een paar maanden in gebruik. Naar volle tevredenheid . Eigenlijk vinden wij het resultaat nog beter dan de oorspronkelijke deurtjes van de keukenfabrikant.

26 juni 2014 om 16:03 schreven dhr. Robin en Nanda uit Amsterdam over het verven van hun keukenkastjes dmv keuken spuiten:

‘Een nieuwe keuken, voor veel lagere kosten’

De keuken in het huis dat wij hadden gekocht was van zeer goede kwaliteit, maar de kleurencombinatie was vreselijk. Om de keuken daar nu voor te vernieuwen ging ons te ver. Via via zijn we bij Eurobord terecht gekomen. Al na het eerste telefonische contact hadden we een prettig gevoel over dit bedrijf. En dit gevoel is er nog steeds. We hebben een schitterende keuken die er uitziet als nieuw.

11 juni 2014 om 13:18 schreef dhr./mevr. Breuklander uit Rotterdam over het resultaat van het spuitwerk bij het keuken spuiten:

‘Zeer professioneel’

Zag er tegenop om de keuken te laten spuiten. Kan niet anders zeggen dan dat het ophalen en brengen van de keuken zeer correct en met veel zorg wordt gedaan. Het resultaat van het spuitwerk is perfect. Wij zijn er erg blij mee.

8 mei 2014 om 08:39 schreef Eline uit Berkel en Rodenrijs over haar keuken renoveren d.m.v. keukenkastjes schilderen:

‘Fantastisch!’

Mijn kastdeurtjes zijn ontzettend mooi geschilderd door de medewerkers van Eurobord! Voor die prijs heb je absoluut geen nieuwe keuken en voor mij was dat ook geen optie. Dankzij Eurobord lijkt het alsof mijn keuken weer als nieuw is! Ben ontzettend blij met het resultaat!

pijl naar boven

29 april om 18:22 uur schreef dhr. Meeder uit Arnhem over voordelig je keuken spuiten tegen een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding:

‘Nergens beter kan je geld beter worden besteed voor het spuiten van je keuken’

Eurobord is 'n No Nonsens bedrijf! Alles klopt. Alles pico bello in orde!

A.G.M.Meeder

20 april 2014 om 09:57 schreef Martijn uit Den Haag over zijn keukenkastjes spuiten door Eurobord Keukenspuiterij:

‘Prima vakwerk afgeleverd, de keuken ziet er weer als nieuw uit’

Ik ben zeer tevreden over het geleverde resultaat. De keuken ziet er strakker en beter uit dan ooit. Ook hebben we nu en frisse moderne kleur kunnen kiezen die weer jaren mee kan. Super gedaan, bedankt.

14 april 2014 om 14:43 schreef dhr. Ton Duijn uit Dordrecht over zijn oude blauwe keuken spuiten in een hoogglans witte keuken:

‘Snelle reactie op eventuele vragen, goede kwaliteit geleverd!’

Onze ‘oude’ blauwe keuken is door Eurobord veranderd in een moderne hoogglans witte keuken. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit, ook uitermate blij met onze nieuwe keuken!

Pluspunten: Reactie op vragen, wordt snel geantwoord.

27 februari 2014 om 08:53 schreef dhr. Hans uit Arnhem over keukenkastjes spuiten i.p.v. keukenkastjes verven:

‘Vakmensen met een duidelijke en transparante en prettige werkmoraal’

De bestaande keuken is van prima kwaliteit, maar we wilden een andere kleur. Aangezien we geen ervaring hadden met een vergelijkbare klus, heb ik een bezoek gebracht aan de werkplaats.

Tevens heb ik het bezoek gebruikt om de juiste kleur te bepalen. De kleurkennis bleek overduidelijk en een door een ander (met een kleurscanner) vastgestelde kleur bleek onjuist. Nu de keukenpanelen geplaatst zijn is blijkt de kleur perfect te kloppen met wat we wilden. De prijsstelling is duidelijk.

Ook de keuze om de bestaande folie te verwijderen werd ingegeven door Sander en bleek achteraf correct, aangezien de folie reeds losgelaten had.

Ik heb geen goede prijsvergelijk gedaan met een ander bedrijf. Het gevoel dat ik bij een goed vaktechnisch bedrijf met een hoge kwaliteitsnorm terecht was gekomen heeft mij doen besluiten Eurobord te kiezen. Met een prima resultaat.

Pluspunten: Duidelijkheid, vakkennis, hoge kwaliteit.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.


pijl naar boven

09 januari 2014 om 13:18 schreef dhr. Ronald uit Vlissingen over zijn keukenkastjes verven d.m.v. zijn keuken overspuiten:

‘Weten waar ze over praten’

In november 2013 hebben wij de sleutel van onze nieuwe (bestaande) woning gekregen en een van de punten op onze 'to-do' lijst van klussen en verbouwing was de keuken in een andere kleur krijgen.

Hier over hebben we informatie opgevraagd bij verschillende bedrijven en ons gevoel bij Eurobord was het beste. Sander heeft ons goed geholpen, een duidelijke uitleg en zijn mening gegeven en hij weet gewoon waar hij over praat.

Met het resultaat zijn we ook zeer tevreden, van een gele keuken is het nu een hele mooie, strakke zijdeglans witte keuken.

11 december 2013 om 16:17 schreef Lieda uit Rotterdam over ‘de deurtjes van zijn keuken opknappen’:

‘Er wordt zeer goed werk afgeleverd tegen een goede prijs.’

Wij wilden onze keuken opknappen en dan vooral de deurtjes, want we hadden geen zin in breekwerk. Dus even via google gekeken voor nieuwe deurtjes en naar een mogelijkheid om ze te laten spuiten zodoende kwamen we bij Eurobord terecht. De revieuws waren goed. Dus een offerte aangevraagd en die was zeer aantrekkelijk. We zijn toen wezen kijken en Sander heeft ons toen goed geholpen. Deze firma is echt aan te bevelen voor spuitwerk.

Pluspunten: Goede service en afspraak is afspraak.

29 november 2013 om 21:21 schreef Ria van Wee uit Amsterdam over haar keuken spuiten en haar keuken renoveren door Eurobord Keukenspuiterij:

‘Goed gevoel bij dit bedrijf, vakkundig!’

Het was een eindje rijden om de keuken van 12 jaar over te laten spuiten maar we hebben er geen moment spijt van. Het resultaat is erg mooi geworden.

Sander is eerlijk in wat kan en mogelijk is. Ook goed advies hoe de keuken frontjes te vervoeren. Als u uw keuken wilt renoveren is dit een uitstekend bedrijf!!!

Pluspunten: Veel zorg voor het product dat ze leveren!

15 november 2013 om 13:22 schreef dhr. JJHG Karels uit Alphen aan den Rijn over zijn hoogglans keuken spuiten:

‘Goed serieus bedrijf, werkt zoals het zegt te doen, dus GOED!’

Werkt serieus en levert kwaliteit met een grote K! Ook de ‘huisschilder’!

Pluspunten: Dudelijke taal en kwaliteits werk, ook door de "thuis schilder", wij zijn uioterst tevreden!

Opmerking van de keukenspuiterij: Door onze schilder zijn bij deze klant thuis, de vaste delen geschilderd

28 oktober 2013 om 20:22 schreef dhr. O.H. de Haan uit Eindhoven over ons keuken spuiten:

‘Net bedrijf en uitstekende service’

Zeer netjes geholpen,met de juiste adviezen.Thuispakket kan niet fout gaan en spuitwerk is echt heel mooi.

pijl naar boven

28 oktober 2013 om 16:59 schreef Esmée Arredondo uit Delft over ons spuiten van haar keukenkastjes:

‘Keuken weer als nieuw!’

In het huis dat ik gekocht heb zat al een kwalitatief goede keuken. Alleen de kleur beviel me niet.

Door het keurige en kwalitatief goede spuitwerk van Eurobord ziet mijn keuken er nu weer fris en als nieuw uit! En dat voor een veel lagere prijs dan wanneer ik een compleet nieuwe keuken had gekocht!

Ook de doe-het-zelf werkzaamheden voor de vaste delen van de keuken vielen me, als niet-klusser, erg mee; mooi resultaat!

25 oktober 2013 om 08:42 schreef mevr. Sheila uit Den Haag over het spuiten van haar keukendeurtjes:

‘ Kan het iedereen aanbevelen ’

Wij hebben onze vanille kleurige keuken laten overspuiten naar een prachtige witte tint. Sander heeft ons keurig geholpen en ook geweldige tips gegeven hoe we het beste de keuken uit elkaar konden halen. Zodat zelfs de kleinste gedeeltes gespoten konden worden.

Het resultaat is verbluffend,mensen denken echt dat we een andere keuken hebben. Mocht u twijfelen om uw keuken of uw meubels te laten spuiten,laat die twijfel maar gaan want het reultaat mag er echt zijn.

Prijs / kwaliteit gegarandeerd.

21 oktober 2013 om 15:36 schreef Rutger uit Amsterdam over ons spuitwerk van zijn keukenfronten:

‘Uitstekende service, je hoort eerlijk en precies wat je kan verwachten, geen verassingen achteraf.’

We zijn ervoor uit Amsterdam gekomen, achteraf écht de perfecte keus geweest!

06 oktober 2013 om 18:29 schreef Ed Post uit Rotterdam:

‘Super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden!’

Onze 10 jaar oude keuken die kwalitatief nog prima was is weer als nieuw met een frisse nieuwe kleur. Uitstekend advies en uiterst vakkundig vakmensen die geweldig werk hebben geleverd. We kunnen Sander en Dan van Eurobord dan ook oprecht aan een ieder aanbevelen. Nogmaals bedankt mannen !!!

Met vriendelijk groet Ed en Roos Rotterdam-Nesseland

Pluspunten: Prijs/kwaliteit. Super eerlijk en aardige kerels.

pijl naar boven

21 juni 2013 om 16:34 schreef dhr. Pim van Eck / Clermont l'Herault / Frankrijk:

uitstekend vakwerk geleverd door Sander

Na een rondje Internet kwamen wij uit op de duidelijke website van Eurobord. Woonachtig in Frankrijk waren wij een tijd van max. eeen week gebonden. Met Sander afgesproken en de deurtjes op een woensdag gebracht. De maandag erop stond het hele spul gereed. Inmiddels geinstalleerd is het resultaat fantastisch. dank voor de goede service

13 juni 2013 om 18:19 schreef dhr. Meelker uit Tilburg:

Afspraak is afspraak
Mijn keukenfronten van ca 22 jaar oud laten overspuiten, best wel veel beschadigingen en krassen waren aanwezig. ik had dan ook op voorhand een terugkoppeling verwacht over de vooraf afgedongen offerte prijs, het bleef echter stil en binnen een termijn van 14 dagen werd ik weer terug gebeld dat de klus geklaard was. Het resultaat is boven mijn verwachting en ik ben uitermate tevreden.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

13 juni 2013 schreven Hans en Tilly van Z. uit Rotterdam:

Onze keuken is gespoten door dit geweldige bedrijf we hebben gewoon een nieuwe keuken zo mooi gespoten jongen mijn complimenten ik zal jullie aanbevelen aan mensen die het ook willen laten doen

succes groetjes hans en tilly

12 juni 2013 om 12:31 schreef dhr. Patrick Sterk uit Breda:

Eerlijk, professioneel en onder de prijs van de concurrent!

20 mei 2013 schreef mevr. Widia uit Rotterdam:

Heel goed gedaan.
Ik ben erg tevreden over het resultaat.

17 mei 2013 schreef dhr. A. van den Berg uit Tilburg:

Zeer tevreden over het bedrijf, absoluut aan te bevelen als je een keuken wil veranderen. De keuken lijkt weer helemaal nieuw, er is prima vakwerk geleverd.

15 mei 2013 schreef mevr. Trudy uit Oud-Beijerland:

Kwaliteit voor redelijke prijs.
Onze keuken is 14 jaar oud en was jade-groen. De deurtjes hebben we wit laten spuiten en de vaste delen zijn bij ons thuis door Eurobord geschilderd in een taupe kleur met een prachtig resultaat. Wel hebben we zelf op een later tijdstip de plint onder aan de keuken, die ook wit gespoten was, eveneens in de taupe kleur geschilderd waardoor de deurtjes veel mooier uitkwamen. Onze complimenten voor Keuken- en Meubelspuiterij Eurobord voor de klantvriendelijkheid maar vooral ook het stukje kwaliteit wat is geleverd.

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.


22 februari 2013 schreef mevr. Paulien uit Haarlem:

Mijn keuken onlangs laten spuiten bij Eurobord. Wat is het nu een geweldig mooie keuken geworden ! Strak en netjes gespoten, vakwerk. Bedankt , Sander

21 januari 2013 schreef mevr. M. van Dalen uit Terneuzen:

Hoi Sander,

Ik wil je bedanken voor het mooie resultaat van het spuiten van onze kast frontjes. Keuken is weer als nieuw.VAKWERK! Kan het iedereen aanraden.

Groetjes Jack en Miriam van Dalen

18 januari 2013 schreef mevr. Jongkind uit Capelle aan den IJssel:

Wij hebben onze keuken van oranje/geel naar taupe laten spuiten en het eindresultaat is werkelijk fantastisch!!

Het gespoten werk ziet er net zo strak en glad uit als de oorspronkelijke lak, er zal niemand kunnen zien dat dit niet de originele kleur is. Alle communicatie verliep perfect en duidelijk, we kregen eerlijke, bruikbare adviezen en het doe-het-zelf-pakket was helemaal compleet met duidelijke stap voor stap handleiding.

Wij zijn ontzettend tevreden en bevelen jullie van harte aan. Top werk mannen!

Groeten Arno Duysserinck en Yvette Jongkind

10 januari 2013 schreef mevr. Harkisoon uit Den Haag:

Hallo Sander,
Ik wilde je nog even laten weten dat onze keuken supermooi is geworden! Zodra ik foto's heb gemaakt (de keuken is nog niet helemaal klaar) dan stuur ik deze. Nogmaals bedankt.

Mvg, Ellen Harkisoon

6 januari 2013 schreef mevr. Spee uit Utrecht:

Goedemiddag,
Jullie hebben onlangs mijn keuken kastdeurtjes gespoten. Wil even laten weten dat het echt super gedaan is het is echt heel erg netjes en naar mijn zin.

Met vriendelijke groet, Erica Spee

30 december 2012 schreef mevr. van Nijendaal uit Dordrecht:

Hallo Sander,
Hierbij de foto van de door jullie gespoten keuken. We zijn erg tevreden het is prachtig geworden. Heel goed uiteinde en alvast de beste wensen ook zakelijk voor 2013.

Groetjes Lia van Nijendaal

pijl naar boven

25 december 2012 schreef dhr. Ram uit Rotterdam:

Beste Sander & Dan
Nadat jullie op 13 december jl. onze keukenfrontjes weer “als nieuw” hadden afgeleverd beloofden wij Danny om een “positieve” reactie achter te laten op jullie nieuwe website. Helaas laat jullie website daartoe geen ruimte of wij hebben niet goed genoeg gekeken.
Daarom besloten wij om onze “familie, vrienden en kennissenkring” te bestoken met positieve “mond op mond reclame” – dit heeft duidelijk geholpen, want een van mijn tafeltennismaatjes - Nico XXXX - heeft nu al op mijn indicatie met jullie een afspraak gemaakt om dinsdag as. een en ander bij jullie aan te leveren om te laten spuiten.

Zo zie je maar, dat ook in de praktijk blijkt dat goed werk zijn vruchten afwerpt - Leuk he ! !

vriendelijke groet – Cees & Lydia Ram

18 december 2012 schreven Bart en Corrie van Deuren uit Zoetermeer:

Hoi Sander,
We wilden even laten weten dat we ZEER TEVREDEN zijn over het spuitwerk van onze keuken. Het ziet er echt keurig uit en het is net alsof het een nieuwe keuken is. Super bedankt!

Vriendelijke groet, Bart en Corrie van Deuren

10 december 2012 schreef dhr. Bisschop uit Amstelveen:

HARTELIJK DANK VOOR UW WERK.
Het resultaat is voor ons ver boven de verwachting. We hebben nu een nieuwe keuken. Waardering: 10+

Hans Bisschop

6 december 2012 schreef mevr. van der Meijden uit Capelle aan den IJssel:

Goedemorgen meneer van den Bos,
De frontjes zitten er (deels) weer voor en de keuken ziet er uit als nieuw. Er is wel een duidelijk kleurverschil met de geverfde delen maar vanwege lichtinval zal dat waarschijnlijk alleen onszelf opvallen. We hopen er lang van te genieten. Succes met uw bedrijf.

Met vriendelijke groet, Conny van der Meijden

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

17 november 2012 schreef L. Nieuwenhuizen uit Amersfoort:

Heren,
Hierbij wat foto'tjes van hoe onze keuken is geworden. Het is een plaatje geworden. Wij zijn er dan ook heel blij en tevreden mee. Heel mooi spuitwerk . Wij geven dan ook jullie adres graag door aan andere mensen.

Groetjes Fam. Nieuwenhuizen

8 november 2012 schreef dhr. Ruijgers uit Rotterdam:

Een aantal weken geleden heeft u onze keukendeurtjes van een nieuwe verflaag voorzien en zelf een aantal elementen geheel opgeknapt. Nu we gisteren ook de nieuwe knopjes konden monteren en we het geheel nu kunnen overzien komen wij tot de conclusie dat het resultaat verbluffend is.
We zijn dan ook uitermate tevreden voor de werkzaamheden die Eurobord heeft uitgevoerd en zullen niet schromen dit tegen onze gasten te vertellen. Succes met uw werkzaamheden en in een voorkomend geval zal ik zeker bij u aanbellen. U levert uitstekend werk voor een acceptabele prijs

Met vriendelijke groet, Frans Ruijgers


Reviews losse folie keukenkastjes repareren

klantenbeoordelingen en reviews losse folie keukenkastjes laten repareren

Keukenfolie laat los bij Gerda in Amsterdam:

‘Prima tevreden over het geleverde spuitwerk!’

De folie van de keukendeurtjes/laden is verwijderd en de deurtjes/laden zijn in dezelfde kleur gespoten. Het ziet er geweldig uit, heel strak in de verf en er is veel aandacht aan besteed. We kregen ook goed advies met het kiezen voor de kleur. Dit bedrijf is echt een aanrader!!!

Pluspunten: Een pinapparaat zou erg handig zijn.

Reviewdatum: 02 mei 2016 om 19:42
Relevantie: Amsterdam, keukenfolie laat los

klantenbeoordelingen en reviews losse folie keukenkastjes laten repareren

Over het goedkoop en vakkundig vervangen van gescheurde folie van keuken fronten, schreef dhr. J.Smitshoek uit Almere-Stad:

Echt een aanrader wij zijn heel tevreden met onze gespoten keuken fronten!

Pluspunten: goeie prijs/kwaliteit verhouding

Reviewdatum: 15 april 2016 om 13:09
Relevantie: goedkoop, vakkundig, Almere-Stad, vervangen gescheurde folie

klantenbeoordelingen en reviews losse folie keukenkastjes laten repareren

Over het goedkoop verwijderen van losse keukenfolie van keukendeurtjes en als nieuw laten spuiten in dezelfde kleur, schreef Aad Hoofwerf uit Rotterdam:

‘De eerste indruk van het bedrijfsaanzicht is geen vijf sterren maar geleverde werk is dat zeker wel ’

Zojuist onze keuken deurtjes weer geïnstalleerd na het spuiten in dezelfde kleur als dat zij waren. Prima kleur overeenkomst. Perfect werk geleverd zowel door degene die de folie heeft verwijderd als de spuiter. Een mooi glad resultaat. Voor ons idee geen nieuwe keuken maar dezelfde in perfecte staat.

Pluspunten: Duidelijkheid over wat je krijgt voor je geld en wat niet.

Reviewdatum: 23 maart 2016 om 21:10
Relevantie: Rotterdam, keukenfolie goedkoop verwijderd, als nieuwe keuken

klantenbeoordelingen en reviews losse folie keukenkastjes laten repareren

Over goedkoop en vakkundig gescheurde folie van keukendeurtjes laten opknappen in Arnhem, schreef M. van Eijk:

‘Goede prijs kwaliteit ...’

Vriendelijke ontvangst, kantoortje mag best wat netter en proffesioneler, maar je voelt je gauw ouwe jongens krentebrood.

Reviewdatum: 18 maart 2016 om 19:44
Relevantie: Arnhem, goedkoop en vakkundig, gescheurde folie keukendeurtjes opknappen

klantenbeoordelingen en reviews losse folie keukenkastjes laten repareren

Over de keukendeurtjes en frontjes waarvan de kunststof folielaag los laat en die nu weer mooier (en goedkoper) zijn dan nieuwe keukendeuren schreef Otto uit Roosendaal:

‘Het bedrijf ziet er eenvoudig uit maar het resultaat is erg goed. ’

Je wordt netjes en goed geholpen. De gang van zaken is duidelijk. Goede adviezen. Mooi resultaat. Netjes afgewerkt. Goede prijs.

Fijn dat je al je keukendeuren en frontjes niet weg hoeft te gooien als de kunsstoflaag loslaat. Goedkoper en mooier dan nieuwe deuren met weer zo'n kunststof laag die natuurlijk later weer loslaat. Je kunt ze zelf ophalen met je eigen dekens en doeken.

Puspunten: De keukendeurtjes en frontjes zijn mooier dan toen we ze nieuw kochten.

Reviewdatum: 16 februari 2016 om 22:18
Relevantie: Roosendaal

klantenbeoordelingen en reviews

Over het loslaten van de folie van zijn keukendeurtjes en het repareren dmv opnieuw laten spuiten, schreef dhr. Ouwerkerk uit Breda, Noord-Brabant:

‘Goede en duidelijke afspraken met als resultaat een hoog kwalitatief eindproduct.’

In verband met het loslaten van de folie, de keukendeurtjes, kopse kanten van de laden etc in een andere en frisse kleur laten spuiten. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit. Ook het demonteren en monteren van de deurtjes werd op een professionele manier uitgevoerd.

Pluspunten: Een geruststelling voor potentiele klanten.... Deze mensen zijn met hart en ziel met hun werk bezig

Reviewdatum: 16 november 2015 om 17:58
Relevantie: repareren, Breda, folie keuken laat los

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.


klantenbeoordelingen en reviews

Over het strippen en spuiten van zijn keukenkastdeurtjes (loslatende folie keukendeurtjes) schreef dhr. Blijd uit Amsterdam, Noord-Holland:

‘Laatst al mijn keukenkastdeurjes laten ...’

Laatst al mijn keukenkastdeurjes laten strippen en spuiten. Resultaat perfect gespoten ziet er fantastisch uit .Zeer vriendelijke en correcte medewerkers. Tevens binnen de gestelde levertermijn klaar.

Reviewdatum: 08 oktober 2015 om 18:25
Relevantie: loslatende folie keukendeurtjes, Amsterdam

klantenbeoordelingen en reviews

Over het spuiten van zijn 'folie keuken' (folie keukendeurtjes gescheurd) schreef dhr. P.Beerens uit Antwerpen, België:

‘Heel goed geholpen en onze keuken is gelukkig weer prachtig’

Kan dit voor iedereen aanraden met een folie keuken!!

Pluspunten: persoonlijke benadering en begeleiding.

Reviewdatum: 22 juli 2015 om 12:58

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over het opknappen van zijn foliekeuken d.m.v. kwaliteitsspuitwerk tegen een scherpe prijs schreef dhr. Mertens uit Den Haag, Zuid-Holland:

‘Vakwerk tegen een scherpe prijs’

Eurobord had de beste offerte dwz de scherpste prijs. De offerte vermelde alle werkzaamheden dus geen verrassingen achteraf. Het was duidelijk dat men hier ervaring mee heeft. Een aantal andere partijen wisten geen raad met een foliekeuken of vroegen vanwege de folie absurde prijzen.

Men was heel duidelijk wat wel en niet kon. Bepaalde delen konden beter niet gespoten worden was het advies aangezien men dan niet voor de kwaliteit kon instaan Spuitwerk van de keukendelen ziet er mooi uit.

Verbeterpunten: Aangeven dat bij het ophalen van de keuken er zelf gezorgd moet worden voor beschermende doeken.

Reviewdatum: 12 juli 2015 om 18:34

Over de keukenrenovatie i.v.m. loslatende folie van keukendeuren en fronten schreef Chris Timmermans uit Vlissingen, Zeeland:

‘Vakwerk’

Het bekende probleem: loslatende folie op keukendeuren en fronten.

De onderdelen zelf gedemonteerd en bij Eurobord afgeleverd. Een DHZ setje (helemaal compleet) gebruikt om de niet gebrachte delen zelf te behandelen.

Na twee weken de onderdelen weer opgehaald. Geweldig! Keuken ziet er als nieuw uit. Perfecte service van Sander en zijn medewerker. Prima prijs/kwaliteit.

Pluspunten: Afspraak is afspraak. Prachtig resultaat.

Reviewdatum: 02 mei 2015 om 21:47

Over 'folie van kastjes laat los' en keukenkastjes overspuiten in Vlaardingen Zuid-Holland schreef Marjan:

‘De keukenkastjes zien er weer mooi uit! Nice job!’

Is je keuken nog helemaal in orde, maar laat het folie van je kastjes los? Laat de kastjes dan overspuiten door Eurobord.

Verbeterpunten: Het zou prettig zijn als er een pinautomaat aanwezig is.

Reviewdatum: 18 april 2015 om 14:04

Over ‘de kunststof folielaag van mijn keukendeurtjes laat los’ schreef T.M. van Bergen Bravenboer uit Utrecht:

‘Prettig zaken doen, goede kwaliteit, zeer mooi resultaat’

Duidelijke afspraken, goede uitleg en een zeer mooi resultaat, mijn keuken is weer als nieuw!

Pluspunten: Kwaliteit

Reviewdatum: 14 april 2015 om 21:23

Over de gescheurde folie van keukendeurtjes in Apeldoorn - Gelderland en de reparatie ervan schreef Berna:

‘Prima werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden ...’

Prima werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden over het gehele proces en het uiteindelijke resultaat van onze keuken.

Reviewdatum: 29 maart 2015 om 11:41

Over 'folie keuken laat los' en de foliereparatie van zijn keukenkastjes schreef dhr. HJ.Boom uit Zwijndrecht Zuid-Holland:

‘Voor de 2e keer keukenkastjes hier gebracht ...’

Voor de 2e keer keukenkastjes hier gebracht en weer puik werk afgeleverd. Een aanrader voor iedereen.

Reviewdatum: 13 maart 2015 om 20:23

Over de kastdeurtjes van haar keuken overspuiten van blauw naar gebroken wit schreef mevr.'dk' uit Apeldoorn Utrecht:

‘Keurig werk, wij zijn tevreden’

De kastdeurtjes in de keuken zijn netjes overgespoten, van blauw naar gebroken wit. Ook een mdf tafel is gespoten. Alles ziet er netjes en professioneel uit. Toch was het spannend hoe het zou worden, omdat alles gaat op basis van advies en vertrouwen en er geen echte showroom is.

Pluspunten: Direct contact, goed advies.

Minpunten: Ruimere openingstijden en een showroom met voorbeelden.

Reviewdatum: 22 februari 2015 om 14:40

Folie van keukendeurtjes en ladefronten liet los bij dhr. Hans Deurloo uit Amersfoort Utrecht:

‘Klein enthousiast bedrijf.’

Na telefonische afspraak uitstekende voorlichting gehad en direct een exacte prijsopgave. Ik had direct in de gaten dat kwaliteit bij de jongens hoog in het vaandel staat. Je moet wel even geduld hebben voor de werkafspraak want ze hebben een overvolle agenda.

Na al mijn keukendeurtjes en ladefronten gebracht te hebben kon ik ze 2 weken later weer afhalen. Alle folie was verwijdert en alles opnieuw gespoten. Het resultaat was super! Het verfwerk is vlekkeloos en iedereen die onze keuken nu ziet is vol lof. Daarom Sander en collega's bedankt voor zeer goed werk!

Pluspunten: Een aanrader voor iedereen die zijn keuken wil opknappen en geen nieuwe wil plaatsen.

Reviewdatum: 21 februari 2015

27 november 2014 om 22:40 schreef dhr. Rien van Kuijk uit Amersfoort over de loslatende folie van zijn keukendeurtje opknappen:

‘Boven verwachting ziet onze door Eurobord opgeknapte keuken er fantastisch uit.’

De loslatende folie van onze keukendeurtjes zijn verwijderd en na het opknappen is er perfect spuitwerk verricht. Ook de vaste delen van de keuken zijn proffesioneel geschilderd. Alles volgens planning op uur en tijd door vakkundig beleefd personeel. Een echte aanrader.

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.


23 november 2014 om 19:10 schreef Marleen Jurgens uit Utrecht over ‘folie keukendeurtjes gescheurd en laat los’:

‘keuken weer als nieuw!!’

Keukendeurtjes met folie lieten hier en daar los, was geen gezicht. Een nieuwe keuken was geen optie. Gemaild voor offerte. Was een van de weinige bedrijven die de moeite namen om terug te mailen. Afspraak gemaakt alles is keurig netjes verwijderd en op de afgesproken tijd geleverd.

09 november 2014 om 13:07 schreef mevr. Elly uit Hellevoetsluis over ‘keuken folie ging los laten’:

‘Keurig.....’

Toen de folie ging loslaten hebben we eerst contact opgenomen met de leverancier. Die nam niet eens de moeite om te reageren.

Wat surfen op internet leerde al snel dat wij niet alleen dit probleem hadden. De schuld wordt gelegd bij te droge of te vochtige omgeving, de lijm, of zelfs het reinigen met microvezeldoekjes... maar nooit bij de producent... Men krijgt het advies nieuwe deurtjes of zelfs een heel nieuwe keuken (onze buren o.a.) te nemen.

We besloten in zee te gaan met Eurobord en hebben daar geen spijt van. Onze keuken ziet er weer keurig uit, de deurtjes en laden zijn gewoon in dezelfde kleur gespoten.

Pluspunten: We hebben de onderdelen laten demonteren/monteren. Heel professioneel en voorzichtig gebeurd!

pijl naar boven

20 september 2014 om 12:25 schreef Anneke Hokke over het opknappen en herstellen van de loslatende folie van haar keukendeurtjes:

‘De keukendeurtjes glanzen ons in de exacte kleur tegemoet’

Er worden duidelijke afspraken gemaakt er is tijd voor overleg.. Kies voor de optie om het oude folie te verwijderen dan sta je later niet voor verassingen./p>

Pluspunten: Het eindproduct is van goede kwaliteit; ze maken de belofte van een mooi product absoluut waar

Verbeterpunten: Luisteren naar de onvolledige kennis v.d. klant dan toelichten waarom je kiest voor een andere optie

10 augustus 2014 om 19:24 schreef M. van der Harst uit Zoetermeer over ‘folie keukendeurtjes gescheurd’:

‘Uitstekend vakwerk met passie’

Na jarenlange problemen met de fabrikant van onze keuken kwamen we bij Eurobord terecht, waar ons probleem binnen de kortste keren was opgelost!

Pluspunten: We zouden Eurobord zeker aanbevelen aan anderen, vanwege het geleverde vakwerk.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

31 juli 2014 om 13:42 schreef Jeroen uit Vlissingen over het repareren van folie / formica van keuken dat gaat scheuren:

‘Echt als nieuw!’

Op zoek naar mogelijkheden om mijn 13 jaar oude keuken een opknapbeurt te geven, kwam ik Eurobord tegen. Een nieuwe keuken was wat mij betreft niet nodig, de kastjes en hang- en sluitwerk waren op zich nog prima. Alleen het formica had op een aantal plaatsen losgelaten en was zelfs gaan scheuren. Tevens was de kleur wat oudbollig.

Ik wilde een frisse witte keuken, en spuiten leek me een goed optie. Contact opgenomen met Eurobord, mede gezien de positieve reviews en de voor/na foto's. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, het was wel erg druk en kwamen bij mij terug met een planning. Ik dacht dat gaat wel een paar maanden duren, ik had ook geen haast, maar ik kon toch al binnen 6 weken terecht.

Ervoor gekozen om zelf de niet demonteerbare delen te lakken met het DHZ-pakket, dat met de duidelijke handleiding eigenlijk best meeviel.

Na 14 dagen een telefoontje dat de deurtjes en frontjes klaar waren om opgehaald te worden. Ik werd keurig geholpen met het in de auto laden, de medewerker was echt heel voorzichting. Ik ben heel tevreden over het resultaat en ben blij dat ik voor deze optie heb gekozen.

Pluspunten: afspraken nakomen; kwaliteit

23 juni 2014 om 15:28 schreef dhr./mevr. A. Pellican uit Zoetermeer over het repareren van folie van keukendeurtjes die begon los te laten:

‘No nonsens bedrijf, die een goede service en kwaliteit leveren voor een goede prijs’

Omdat ook bij ons de folie op de keuken deurtjes begon los te laten, mede door de lovende reviews Eurobord uitgekozen om de deurtjes te laten spuiten. Eerst een bezoekje gebracht om een en ander te bespreken, (gelukkig was dit voor ons naast de deur).

Afspraken werden prima na gekomen en na verloop van tijd konden we de deurtjes weer op halen. Deurtjes werden keurig in de auto gelegd (wel voldoende dekens meenemen). Thuis deurtjes weer gemonteerd en de keuken ziet er weer strak uit, veel mooier dan het was. Op het spuitwerk valt echt helemaal niets aan te merken. Al met al een bedrijf wat ik kan aanbevelen.

6 juni 2014 om 19:50 schreef Monique uit Amsterdam over de gescheurde folie en losgelaten folie van haar keuken deurtjes:

‘Heel mooi resultaat’

Na jaren van ergernis om de losgelaten folie en gescheurde folie van mijn keuken deurtjes ben ik nu helemaal blij met het werk van Eurobord. Het werk is van het begin tot het eind perfect: bij aflevering van de fronten kreeg ik uitleg over de werkwijze en een rondleiding zodat ik precies wist wat er ging gebeuren. Er werd uitgebreid de tijd genomen en aandacht besteed aan het kiezen van de kleur.

Keurig op tijd was alles weer klaar. Men was zeer behulpzaam bij het weer inladen van de fronten en thuis zag ik dat de delen die niet mee hoefden gespoten, zeer precies waren afgeplakt. Het resultaat is een keuken die nieuw lijkt met zeer strak gelakte fronten.

Klein bedrijf waardoor je weet met wie je belt of mailt. Er wordt snel gereageerd op e-mail.

pijl naar boven

17 april 2014 om 16:59 schreef Joke Tousain uit Den Haag over haar keukenrenovatie door de keukendeurtjes vervangen:

‘Site, mensen en geleverde werk komen vakkundig over’

Goed adres voor het vervangen van folie op keukenfronten door spuitwerk.

Verbeterpunten: Iets meer onderscheid in de prijs van b.v. een paneeldeur en een glad ladefrontje zou reëel zijn.

15 april 2014 om 10:40 schreef dhr. Herman Schrevelius uit Den Haag over ‘loslatende folie keukendeurtjes varvangen’ :

‘Ben blij met het eindresutaat het heeft mijn verwachtingen overtroffen.’

Nadat ik last had van loslatende folie, is dit toch wel de beste oplossing, zeker gezien de kwaliteit van het spuitwerk het uiteindelijke resultaat en prijsverhouding beslist een aanrader. Ook de benadering aldaar was prettig om te ervaren.

14 april 2014 om 13:47 schreef Peggy uit Arnhem over ‘folie van kastjes losgelaten’ en reparatie van deze keukendeurtjes:

‘Een aanrader’

Wij hebben onlangs onze keuken opnieuw laten spuiten. De folie was van bijna alle kastjes losgelaten en een nieuwe keuken was geen optie dus zijn we gaan zoeken naar een spuiterij.

Via via bij Eurobord uitgekomen en zeker geen spijt. Ze hebben zeer vakkundig onze keuken een hele nieuwe look gegeven, de kleur is fantastisch en ook het verfwerk zelf is prachtig, erg strak! Echt een aanrader om je meubels hier te laten renoveren. Wij hebben een compleet nieuwe keuken voor ons gevoel, bedankt daarvoor. Toppie.

Pluspunten: Goede prijs/kwaliteit verhouding

07 februari 2014 om 16:38 schreef dhr. Kusters uit Rotterdam over ‘plakfolie keukenkastjes repareren’:

‘Kwaliteit en afspraak is afspraak’

Bij onze keuken liet de folie los dus hebben we verschillende opties overwogen. Omdat we hier niet eeuwig blijven wonen viel een nieuwe keuken af.

Vervolgens een offerte gevraagd voor andere (nieuwe deurtjes) en naar verdere mogelijkheden gezocht. Zo kwamen wij via internet terecht bij Eurobord en hebben de werkplaats bezocht om eens te kijken wat de mogelijkheden waren.

Uiteindelijk hebben we gekozen om onze keuken te laten spuiten door Eurobord. Het resultaat is verbluffend; het werk is spiegelglad en de kleur perfect.

Ook het (de)monteren is geheel volgens planning verlopen, zoals eerder gezegd. Bij Eurobord is een afspraak een afspraak. Als we voor nieuwe deurtjes hadden gekozen zou dat tweemaal zoveel hebben gekost en hadden we ook met andere scharnieren gezeten.We zijn blij met onze keus voor Eurobord.

Pluspunten: Prijs-kwaliteit verhouding goed en je kan de klok gelijk zetten op de afgesproken planning.

Verbeterpunten: Wij zouden geen verbeterpunten kunnen benoemen

31 januari 2014 om 17:43 schreef A. Overbeke uit Zoetermeer over ‘De kunststoffolie van onze keuken liet los’:

‘Prima werk!’

De kunststoffolie van onze keuken liet los, reden waarom we op internet hebben gezocht naar oplossingen. Op die manier zijn we bij Eurobord terechtgekomen.

We zijn in alle opzichten tevreden; snelle reactie op mail, duidelijke offerte, goede uitleg over (on)mogelijkheden en hulp bij kleurkeuze. Gemaakte afspraken allemaal nagekomen en het eindresultaat is in een woord prachtig.

Wij hebben gekozen voor demonteren en monteren van de deurtjes en ook dat is zeer zorgvuldig en netjes uitgevoerd.

Pluspunten: Betrouwbaar en prima werk

15 november 2013 om 22:04 schreef dhr. Ruskauf uit Utrecht over het overspuiten van folie van keukenkastjes:

‘Gewoon doen!’

Ja, gewoon doen. Na tien jaar hebben we onze keuken laten spuiten. Folie keuken in de kleurvanille. Was tien jaar geleden de trend. De kleur beviel niet meer en dan ga je op zoek naar een meubelspuiterij. Eurobord is het geworden. En dat was niet verkeerd.

Als eerste verzoekt Sander om op de zaak langs te komen voor een eerste gesprek. Dit praat gemakkelijk en heb je gelijk een indruk hoe er gewerkt wordt. Mijn eerste indruk was inderdaad een voldoende. Achteraf is gebleken dat bij andere bedrijven een schitterend pand met een fantastische voorgevel niet altijd die kwaliteit waarborgd wat het pand doet vermoeden. Hoge kwaliteit zit bij Eurobord in eenvoud.

Eenmaal met Sander in gesprek kom je direct tot andere gedachten. Op de fronten en deurtjes van onze keuken zat folie op. En het zat er nog goed op. Maar toch adviseerde Sander deze te verwijderen. Je denkt dat dat zonde is, maar de fronten en deurtjes zijn er veel beter, strakker uitgekomen. In een woord een fantastisch advies. De keuken is weer als nieuw.

Pluspunten: Eerlijke advies, vakmanschap en goede service.

Verbeterpunten: Beter ingerichte werkplaats. Komt rommelig over en verlaagd de waardering van de eerste indruk.

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.


pijl naar boven

02 oktober 2013 om 22:32 schreef dhr. L. Coomans uit Dordrecht:

‘Huis te koop met een keuken met losse folie....’

Je zult het altijd zien: huis te koop met een keuken van 12 jaar oud, folie van de koelkastdeur gescheurd! Niet echt een fijne eerste indruk bij een bezichtiging.

Gegoogled en een hit op Eurobord Keukenspuiterij met positieve referenties en een duidelijk verhaal over de dienstverlening van het bedrijf. Helaas door zomervakantie gesloten, maar - zoals later nog enkele keren bevestigd zou worden - afspraak is afspraak en we werden keurig door Sander teruggebeld voor nadere afspraken.

Een eerlijke inschatting dat kleurverschil en textuurverschillen eigenlijk een volledige renovatie van alle keukenfronten vereisten.
Na aflevering bij de werkplaats werd voldoende tijd genomen om de exacte kleur te bepalen (wel zo fijn als je kleurenblind bent zoals ik) en op de afgesproken datum was alles gereed om af te halen.

Het resultaat: werkelijk boven onze verwachtingen! Echt helemaal top! Een dikke 10 voor kwaliteit! We vinden onze keuken gespoten nu strakker dan hij bij plaatsing met folie was!

Mocht er een nieuwe woning gevonden worden met een keuken die ons qua kleur niet aanstaat of waarvan de folie het binnenkort laat afweten, wij kennen inmiddels de weg naar het Boterdiep in Rotterdam!

Goed werk heren, ga zo door!

18 juli 2013 om 00:03 schreef mevr. Jaqueline van den Langenberg uit Den Haag:

In één woord: Geweldig!!!!

De folie van onze mooie keukenfrontjes liet los. Zelfs de licht- en kranslijst deden mee.

Op internet gezocht naar oplossingen en daar op de website van enkele meubelspuiterijen beland. Eurobord sprak ons qua uitstraling van de website het meeste aan. Het geheel zag er verzorgd en betrouwbaar uit. Deze indruk bleef zo na het opvragen van verschillende offertes.

Vervolgens afspraak gemaakt om het spuitwerk ter plaatse te gaan bekijken. Het contact met Sander verliep heel prettig en er konden heldere afspraken worden gemaakt. Eurobord heeft alle fronten bij ons thuis gedemonteerd, vervoerd en behandeld. Het spuitwerk is fantastich mooi uitgevoerd. Spiegelglad, in zijdeglans en zonder kleurafwijking ten opzichte van de originele kleur. Klasse.

We konden het zo regelen dat het spuitwerk tijdens onze 2 weken vakantie kon gebeuren zodat wij de frontjes niet gemist hebben. Na thuiskomst werd alles weer teruggebracht en door Dan gemonteerd. We zijn weer heel blij met onze mooie keuken, die dankzij Dan en Sander weer jaren mee kan. Wij kunnen u Eurobord van harte aanbevelen.

05 juli 2013 om 15:43 schreef Margit uit Wassenaar:

Prima vakwerk in korte tijd tegen een scherpe prijs

Het folie van onze 17-jaar oude keuken liet op verschillende deuren los. De deurtjes vervangen was niet meer mogelijk aangezien de fabrikant de maten van de onderkasten in de afgelopen jaren heeft veranderd.

Wat ben ik daar blij om! Mijn keuken is nog nooit zo mooi geweest nu het folie van de deuren, lades en tussenstukken verwijderd is en door de mannen van Eurobord onder handen zijn genomen. Heel strak in de lak, geen oneffenheid te bekennen en superzorgvuldig afgewerkt.

Pluspunten: Heldere afspraken, scherpe prijzen, vakkundige mensen en een prachtig resultaat.

24 november 2012 schreef dhr. Dongelmans uit Schiedam:

Beste Dan en Sander,

Bijgaand de foto’s van onze keuken voor en na het spuiten. Zoals bekend bij jullie liet de folie-laag van onze deurtjes op diverse plaatsen helemaal los. We zijn erg blij dat jullie de folie-laag verwijderd hebben en de deurtjes opnieuw gespoten hebben. Het is werkelijk schitterend geworden!

We hebben erg veel plezier gehad van jullie tips over het demonteren van de deuren en het bewaren van de scharnieren met schroeven op de juiste plank in de kastjes. Ook het “doe het zelf-verf-pakket” was van alle gemakken voorzien! Via de beschrijving hebben we stap voor stap de zijkanten en de vaste delen van nieuwe verf voorzien.

Ook het weer thuisbezorgen van de deuren en plinten was perfect geregeld. Alles was zeer goed verpakt en is zonder zelfs maar het kleinste krasje aangekomen!

Heel erg bedankt en we zullen jullie zeker aanbevelen!

Met vriendelijke groet, Siem en Marina Dongelmans

11 juni 2013 om 18:35 schreef mevr. van der Ven uit Heerhugowaard:

Erg behulzaam
Ik moest er een eindje voor rijden maar ben zeer tevreden. Had een folie keuken dit is keurig verwijdert en de keuken is weer als nieuw. Personeel behulzaam met inpakken om te vervoeren, krijgt goed advies hoe je het het beste kan vervoeren. Erg tevreden zeker een aanbeveling waard. Prijs en kwaliteit is goed. Je kan voor die prijs geen nieuwe keuken kopen.

pijl naar boven

24 mei 2013 om 21:19 schreef dhr. Karel van Dalen uit Vlissingen Zeeland:

Goede kwaliteit werk en prima communicatie: een tevreden klant!

Omdat de kunststof fronten van onze keukendeurtjes gingen scheuren, moesten we op zoek naar een andere oplossing. Die hebben we gevonden bij Eurobord.

Onze keuken is werkelijk weer als nieuw! De kastdeurtjes zijn door Eurobord opgehaald en van de kunststof fronten ontdaan en geschuurd. Daarna zijn ze gespoten en weer netjes thuisbezorgd. De fronten zien er supernetjes uit! Er is niets meer te zien van de kunststof laag, geen oneffenheden te vinden en het is in nagenoeg dezelfde kleur gespoten.

Echt vakwerk! Prijs/kwaliteitverhouding is top. Dank voor onze nieuwe keuken! Ook de communicatie verliep vlekkenloos.

10 februari 2013 schreef Marianne uit Amsterdam:

We hadden zo'n keuken (gekocht in 2004) waar het folie met lappen tegelijk af viel. De frontjes zijn overgespoten en de keuken is nu mooier dan toen hij nieuw was!
Het was ook fijn dat Sander rustig de tijd nam om te adviseren over de kleur.
We zijn heel erg blij met het eindresultaat en bevelen dit bedrijf van harte aan! Uitstekende kwaliteit, prima service en een prettig contact.

Marianne en Stuart, Amsterdam


Reviews meubels spuiten

klantenbeoordelingen en reviews meubels spuiten

Over het mooi en voordelig laten opknappen van stoelen d.m.v opnieuw spuiten, schreef Sander uit Den Haag:

‘Ik kan niet anders dan het beoordelen als vakwerk!’

Had ik 5 jaar eerder moeten doen :P Goed advies vooraf, duidelijke afspraken en gewoon weg boven verwachting netjes afgewerkt

Pluspunten: prima prijs/kwaliteit verhouding!

Reviewdatum: 18 maart 2016 om 09:59
Relevantie: Den Haag, mooi en voordelig, stoelen laten opknappen

klantenbeoordelingen en reviews meubels spuiten

Over mooi en goedkoop een kast laten verven d.m.v. opnieuw laten spuiten schreef Sigrid Aerts uit Nijmegen:

‘Alles prima: service, kwaliteit en prijs!’

Enkel goede ervaringen gehad!

Reviewdatum: 13 maart 2016 om 19:09
Relevantie: Nijmegen, goedkoop kast laten verven, opnieuw laten spuiten

klantenbeoordelingen en reviews meubels spuiten

Over het mooi en voordelig meubels laten spuiten incl. demontage, montage en transport, schreef Eiso uit Rotterdam:

‘Het resultaat is verbluffend mooi en de service prima ook m.b.t. de-montage en montage!’

Wij bevelen dit bedrijf aan, het contact is zeer klantgericht en het advies is proffessioneel.

Pluspunten: Het resultaat is prima en was boven verwachting
Minpunten: niet van toepassing

Reviewdatum: 11 maart 2016 om 16:16
Relevantie: Rotterdam, transport, meubels laten spuiten

klantenbeoordelingen en reviews

Over haar meubels spuiten in Zoetermeer Zuid-Holland, schreef Irma van der Laan:

‘Nog veel mooier als dat ik dacht dat het zou worden.’

Een goed en betrouwbaar bedrijf. Snelle reactie op e-mails en offerte aanvraag. Een 13 jaar oude kast laten spuiten die als nieuw terug kwam. Echt top werk geleverd.

Reviewdatum:17 februari 2016 om 20:26
Relevantie: meubels spuiten, Zoetermeer

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.


klantenbeoordelingen en reviews

Over een oude Pastoe dressoir kast schilderen d.m.v. laten spuiten schreef Karin uit Zoetermeer, Zuid-Holland:

‘Heel tevreden over het totale verloop en resultaat’

Onze ruim 25 jaar oude pastoe dressoir was toe aan een andere kleur en herstelwerkzaamheden. Via een eerdere review bij Eurobord uitgekomen. Kennis van zaken gaf direct een vertrouwd gevoel wat zeker niet geschaad is.

Dressoir is prachtig geworden en een juweeltje op onze slaapkamer. Eerlijk, betrouwbaar en mooi werk afgeleverd. Dank je wel Sander!

Reviewdatum: 23 januari 2016 om 17:27
Relevantie: kast schilderen, laten spuiten, Zoetermeer Zuid-Holland

klantenbeoordelingen en reviews

Over zijn Pastoe kast overspuiten in Utrecht schreef Teo van Gellekom:

‘Spuitwerk en service uitstekend.’

Zijn super tevreden met het resultaat van het overspuiten van onze Pastoe kast en salon tafeltjes van kersen naar wit, als nieuw! De monteur was behoorlijk verlaat door files bij het ophalen van de meubels maar we werden hiervan keurig op de hoogte gehouden.

Puspunten: Afleveren van gedegen kwaliteit en super vriendelijke service.

Reviewdatum: 30 december 2015 om 15:53
Relevantie: Utrecht

Over zijn meubels overspuiten en ons advies betreffende kleuren schreef Menno uit Delft, Zuid-Holland :

‘Het ziet er beter uit als nieuw.’

Je krijgt er geen spijt van. Goed advies betreft kleuren combi.

Pluspunten: Je krijgt wat je afspreekt. Geen verrassingen echt vak werk.

Reviewdatum: 03 november 2015 om 18:31
Relevantie: meubels overspuiten Delft

Over haar meubels laten schilderen d.m.v. meubels spuiten schreef mevr. Hoogenboom uit Amsterdam, Noord-Holland:

‘Goede service en leveren goed, professioneel werk’

Goede service en leveren goed, professioneel werk.

Reviewdatum: 22 september 2015 om 22:12
Relevantie: meubels laten schilderen, meubels spuiten, Amsterdam

Over de kastdeuren en ladefrontjes van zijn Pastoe kast laten verven d.m.v. spuiten schreef dhr. Vasco uit Antwerpen, België:

‘Uitstekende service, geweldig resultaat, de kast heeft een hele andere uitstraling.’

Een telefoontje en de afspraak was op korte termijn gemaakt. De Pastoe kastdeuren en ladefrontjes zijn van donker groen naar wit gespoten. Volgens afspraak hebben we alles 2 weken later weer opgehaald. Het ziet er prachtig uit, geheel egaal, mooi wit. Wij zijn zeer tevreden.

Reviewdatum: 14 oktober 2015 om 13:30
Relevantie: kast laten verven, spuiten, Antwerpen

Over haar woonkamermeubels schilderen d.m.v. overspuiten schreef Annemarie Kock uit Schiedam, Zuid-Holland:

‘Prima vakwerk, doet precies wat afgesproken is’

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Is mooier dan vooraf gedacht

Reviewdatum: 11 september 2015 om 12:15

Over een Pastoe dressoirkast schilderen d.m.v. overspuiten schreef dhr. Van Esch uit Zoetermeer Zuid-holland:

‘Vakwerk: Ik leverde een 18 jaar oud, vervaald ...’

Vakwerk:ik leverde een 18 jaar oud, vervaald Pastoedressoir in en kreeg na twee weken een als nieuw uitziend exemplaar met exact de door mij gewenste kleur. Contact met Eurobord heb ik als betrokken en professioneel ervaren. Bezorging, aflevering en stelwerk pria van kwaliteit. Aanrader!

Reviewdatum: 20 februari 2015 om 19:53

Over het spuiten van twee tafels en een haardombouw schreef dhr. Krijgsman uit Amersfoort Utrecht:

‘Prettige mensen die hun afspraken nakomen en waarmaken’

Sander is een goede gast die zijn afspraken meer dan nakomt. Kwaliteit is goed en de prijs is prima.

Pluspunten: Prijs / kwaliteit

Reviewdatum: 05 februari 2015 om 10:49

Over zijn bedombouw schilderen d.m.v. overspuiten schreef dhr. van Erkel uit Middelburg Zeeland:

‘Zeer professioneel!’

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!!!! In een woord FANTASTISCH!!!

Reviewdatum: 03 februari 2015 om 20:10

14 november 2014 om 15:56 schreef dhr. Geise uit Spijkenisse over zijn Auping Auronde bed verven d.m.v. overspuiten:

‘Prima bevallen’

Op internet gevonden, gebeld voor afspraak, langs gegaan om te bespreken en advies te krijgen. Het herstellen en overspuiten van ons Auping Auronde bed was geen probleem, en bleek een fractie van de nieuwprijs te gaan kosten.

Aanwezige gespoten meubelstukken zagen er goed uit, dus de opdracht gegeven. Keurig op afgesproken tijd thuis het bed opgehaald en ook weer op de afgesproken tijd terug bezorgd. Afwerking van het overgespoten bed was goed.

Na montage hadden wij een kleine beschadiging gemaakt, waarn Eurobord snel een flesje met Touch-Up lak verzorgde. Prima service, goed product.

Pluspunten: Hebben gedaan wat beloofd is.

22 oktober 2014 om 10:58 schreef mevr. Mariana Ismail uit Den Haag over ons meubels spuiten en haar Auping bed spuiten:

‘Geweldig spuitwerk!’

Hebt bed laten spuiten. Bed is heel mooi geworden. Ben tevreden met spuit werk en service. Prijs is redelijk en eind resultaat is geweldig. Top!

21 oktober 2014 om 22:34 schreef dhr. H.M. Korteland uit Den Haag over ons meubel spuiten en spuitwerk van zijn hangmeubel:

‘Spuitwerk was keurig gedaan’

Na de recenties gelezen te hebben van Eurobord de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt om ons hangmeubel te laten spuiten in een andere kleur. Wij zijn achteraf erg tevreden over het resultaat.

Pluspunten: Sander doet zijn best om goed werk af te leveren en een goed advies te geven.

pijl naar boven

30 juli 2014 om 19:29 schreef Lianne Blom uit Utrecht over ‘frontjes badkamer meubel verven’ :

‘Een hele goede service en afwerking, zeer klantvriendelijk en er worxt goed meegedacht.’

Eindresultaat is geweldig. Snel klaar en je krijgt ook nog een flesje lak mee om beschadigingen aan te tippen.

2 juli 2014 schreven dhr. en mevr. Miggels uit Amsterdam over het spuiten van een kast voor geluidsapparatuur:

Hoi Sander en Dan,

Ik heb vanmiddag al een berichtje ingesproken maar hier ook nog een fotootje van onze kast, terug in onze (tijdelijke) woonkamer. Kast is destijds inderdaad voor ons op maat gemaakt, ontworpen ‘om’ de geluidsapparatuur heen (de kersenhouten boxen zijn handgemaakt, eigen fabrikaat).

De kast is mooier geworden dan hij was!! Bedankt! Hopelijk komt de kast onze volgende verhuizing schadevrij door!! Zo niet, dan weten we jullie weer te vinden

Groetjes, Eric & Marjon Miggels

5 juni 2014 om 23:22 schreef Linda uit Den Haag over het overspuiten van haar salontafel in hoogglans wit en zwart:

‘Zeker de moeite waard om bij Eurobord te gaan.’

Mijn grote salontafel is perfect gespoten in de kleur wit hoogglans blad en zwarte hoogglans poten. In een woord schitterend en ook snel gedaan. Zou zeker voor mijn andere meubelen bij Eurobord gaan.

Pluspunten: Kwaliteit en prijs.

13 maart 2014 om 11:0 schreef dhr. Mike Piepenbroek uit Zoetermeer over zijn meubels opknappen door onze meubelspuiterij:

‘Goed advies, bijna alles is mogelijk eerlijke prijs voor geleverd werk’

Na verbouwing op zoek gegaan naar meubelspuiterij op aangeven van collega. Eurbord via google snel gevonden en na wat mails me fotos is daar een bezoek uit voortgekomen.

Eenmaal daar aanwezig heb je het idee dat de mannen daar niet over eennacht ijs gaan. Denken mee met mogelijkheden en geven prima advies. Goede samenwerking met andere disciplines om zo tot een perfect eindresultaat te komen. In ons geval was het blad van de eetkamertafel niet meer te redden en is voor een fractie van de nieuwwaarde één op één nagemaakt, incl paspennen enzv. Kortom het resultaat mag er wezen.

Alle meubelstukken netjes gespoten en na keuring keurig verpakt weer huiswaarts gegaan. Wij zullen zeker het bedrijf aanprijzen in onze vriendenkring. Sander en Dan bedankt !!!!!

Verbeterpunten: Wellicht reclame in wat wijkbladen, maar gezien het werkaanbod in spuiterij is dat nog niet nodig :)

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.


08 februari 2014 om 11:49 schreef N. Kruidenier uit Breda over ons meubels spuiten en zijn PasToe dressoir kast:

‘Niet aarzelen, maar gewoon doen’

We heben lang geaarzeld of we ons dresssoir (PasToe) zouden laten spuiten. De beschadigingen waren niet zodanig dat het erg opviel, maar wij ergerden ons er toch aan. Na nogal wat heen en weer mailen de stoute schoenen aangetrokken en naar Rotterdam gereden.

De ontvangst was allerhartelijkst en de uitleg over de mogelijkheden heel duidelijk. We hebben toen besloten er voor te gaan en het resultaat is geweldig goed. Het dressoir staat inmiddels al weer een paar weken op zijn plek en we genieten er steeds weer van.

We hadden ook nog een tableau van een andere kast, dat we graag gespoten wilden hebben, daar had de televisie op gestaan en was daardoor behoorlijk beschadigd. De rest van de kast was nog gaaf, dus was het wel afwachten of de kleur goed zou uitkomen. Het is niet te zien, dat alleen het tableau gespoten is en de rest niet. We zouden het zo weer laten doen.

Pluspunten: Vanwege het vakwerk, de service en de klantvriendelijkheid en de veelheid in kleuren.

pijl naar boven

29 januari 2014 om 16:42 schreef dhr. Piet uit Vlissingen over zijn meubels verven d.m.v. zijn meubels overspuiten:

‘Gewoon erg goed en afspraken worden nagekomen’

Je kunt met een gerust hart bij deze zaak terecht

Pluspunten: Alles goed

23 december 2013 om 17:55 schreef ‘Opa’ uit Rotterdam over zijn ‘dressoir kast overspuiten’:

‘Vakmensen en betrouwbaar’

Is duidelijk over wat wel kan en met een betrouwbare toelichting erbij. We kijken nog elke dag naar een voor ons weer nieuw dressoir.

Pluspunten: Aflevering volgens opgave

30 november 2013 om 00:26 schreef mevr. M. Goedhart uit Den Haag over het spuiten van meubels van haar kinderkamer:

‘Wij wilden ons wiegje een ander kleurtje ...’

Wij wilden ons wiegje een ander kleurtje gespoten hebben. Het contact vooraf en tijdens het proces van het spuiten hebben we als zeer prettig ervaren. Eurobord heeft kwaliteit erg hoog staan en gaat erg zorgvuldig met het meubel om. Over het resultaat zijn wij dan ook erg tevreden.

Vakwerk!

28 oktober 2013 om 22:18 schreef dhr. Jacques uit Apeldoorn over 2 tafels spuiten en een koloniale kast spuiten:

‘Ziet er mooi uit Sander, perfect zeer te vreden.’

Je wordt goed te woord gestaan met kundig advies en zijn eerlijk of lukt of niet. Wij zullen dit zeker door vertellen in onze vrienden kring.

Pluspunten: goed advies, weten waar ze over praten.

28 september 2013 om 22:50 schreef dhr. M. Graauw uit Anna Palowna:

‘Klasse!’

Wij hebben ons wandmeubel in een nieuwe kleur laten spuiten en het resultaat is geweldig! Erg prettig zaken gedaan, wandmeubel werd opgehaald en in overleg weer afgeleverd. En nu hangt de kast weer als nieuw in de woonkamer.

Pluspunten: Betrouwbaar en leveren vakwerk af.

17 september 2013 om 20:38 schreven Hendry en Ingrid uit Wijchen:

‘Eerlijk en professioneel’

Heel lang gezocht naar een meubelspuiterij die onze oude tafel weer kon laten glanzen. Uiteindelijk bij jullie uitgekomen vanwege het uitgebreide en betrouwbare advies.

Wij hadden een 'onmogelijke' wens die door jullie op eerlijke en professionele wijze met alle voor- en nadelen is doorgesproken. We hebben de gok gewaagd en het risico genomen en we zijn blij met het resultaat.

Mochten we toch ooit spijt krijgen van onze keuze dan komen we zeker weer bij jullie terug en hopen dan op dezelfde goede manier te worden geholpen voor dezelfde nette prijs,

Groeten van Hendry en Ingrid uit Wijchen

pijl naar boven

11 juli 2013 om 09:56 schreef de heer T.Polat uit Utrecht:

Vakmanschap en betrouwbaarheid

Komen afspraken goed na, werken professioneel, goede prijs kwaliteit verhouding en nette service.

13 juni 2013 om 21:12 schreef dhr. Jan uit Bergschenhoek:

Prettig mail- en telefonisch contact
Na een prettig mail en telefonisch contact zijn onze lloyd loom eetkamerstoelen van 17 jaar gespoten in een nieuwe kleur. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat

12 juni 2013 om 12:31 schreef dhr. Patrick Sterck uit Maassluis:

Speakers laten spuiten. Eerlijk, professioneel en onder de prijs van de concurrent!

21 mei 2013 schreef mevr. Wijnands uit Roosendaal:

Prima service en kwaliteit
Banz bord kastje en plakken zijn prima op kleur gespoten. Duidelijke afspraken, goede service.

Met vriendelijke groet, Joke

14 april 2013 om 12:20 schreef mevr. B.Hofman uit Zoetermeer:

Goede voorlichting gekregen.

Goede voorlichting gekregen over de mogelijkheden van het spuiten van mijn tafeltjes. Prima werk geleverd. Ben zeer tevreden over het eindresultaat.

10 februari 2013 schreef dhr. John uit Hoofddorp:

Een nieuwe kast! Daar lijkt het wel weer op, van een beukenhout gekleurde Hulsta naar een witte Hulsta. Ziet er prima en strak uit.
Ook goede ophaal- en breng-service. Je wordt keurig en op tijd teruggebeld als er vragen zijn enz. Kortom complete service en uitstekende kwaliteit van het spuitwerk!

John

16 januari 2013 schreef dhr. Haas uit Amsterdam:

Beste Dan,
Jullie hebben voor ons onlangs tafel en meubel gespoten. Wij zijn zeer tevreden over de totale werkzaamheden, daarom jullie adres doorgegeven aan de heer Kwak uit Maassluis, hij zal contact met jullie opnemen.

Met vriendelijke groet, Eddy Haas

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

9 januari 2013 schreef dhr. van Gent uit Dordrecht:

Beste Dan,
De tafel is helemaal top geworden. Mooie klus, dank jullie,

Harmke

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.


28 december 2012 schreef Wilma uit Rotterdam:

Beste Sander,

Ik ben zeer tevreden over de door jullie bedrijf uitgevoerde werkzaamheden, het transport, de keurige verpakking waarin alles weer werd afgeleverd. Kortom: top.

Ik stuur vast een foto van mijn Leolux salontafel vóór en ná de renovatie. Wat een verschil! Ook het wandmeubel is nu weer bijna compleet. Iedereen die hier op bezoek is, valt om van verbazing. ‘Is dit je oude wandmeubel’? Men kan het bijna niet geloven. Op de lades na, is ook dit compleet gemonteerd. Zodra helemaal gereed, zal ik ook hiervan foto’s sturen van vóór en ná met een recensie van een tevreden klant.

Mochten jullie hiervan iets op internet willen zetten, dan hoor ik dat graag, maar in ieder geval wel met het vriendelijke verzoek dat dit compleet anoniem gebeurt.

Met vriendelijke groeten, Wilma

15 december 2012 schreef Maya uit Maassluis:

Beste Dan Knijf,
Vorige week hebben jullie mijn babymeubels (commode & kledingkast) wit gespoten in opdracht van Eigen Huis en Tuin. Nu heb ik ook nog een Ledikant staan, die te zijner tijd ook gespoten moet worden. De wieg zal na 3 maanden te klein worden namelijk :) Ik hoorde van Anneloes van EHET dat jullie een prettig bedrijf zijn om mee samen te werken en heb het resultaat hier staan: erg mooi!

Met vriendelijke groet, Maya

8 december 2012 schreef mevr. Vermeulen uit Rotterdam:

Goedemiddag,
Afgelopen woensdag heeft u de onderdelen van mijn Past Toe kast teruggebracht. Ik wil u even mijn complimenten geven want het ziet er prachtig uit. Ook de kleur is heel erg naar mijn zijn. Er was 1 piepklein stukje wat niet geraakt was en dat heb ik aangestipt met het flesje wat u bijgeleverd heeft. Ik hoef er ook helemaal niet aan te wennen, het staat prachtig. Bedankt!

Met vriendelijke groet, Anja Vermeulen

29 november 2012 schreef Kristi uit Rotterdam:

We zijn erg blij met het resultaat van de tafels.
Bedankt

Kirsti en Dave

Schilders Rotterdam
pijl naar boven

Wilt u meer weten over het spuiten van uw meubels door Eurobord meubelspuiterij?
Bel ons op 010 - 4827814 of  vul hier het contactformulier in.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


gratis vrijblijvende offerte spuitwerk

België: 0031 10 4827814

facebook button

NEEMT U BIJ VRAGEN DIRECT CONTACT OP!

telefoon 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

        VRIJBLIJVENDE
OFFERTE AANVRAGEN

offerte formulier 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

©      Meubelspuiterij Eurobord   |   Tel. 010-4827814     |   info@eurobord.nl