Keukenrenovatie

Is uw huidige keuken toe aan een keukenrenovatie? Is uw keuken gedateerd, zijn kleur en design niet meer van nu of laat de folie van uw keukenkastjes los? Wij zorgen voor een complete keukenrenovatie tegen een fractie van de kosten van een nieuwe keuken.

Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina keukenrenovatie reviews.

Eurobord Keukenspuiterij is gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en een groot deel van België. Wij zijn u van dienst met een eigen transportservice en montagedienst.

Bel ons nu op 010 - 4827814 voor meer informatie over keukenrenovatie of vul hier het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor keukenrenovatie s.v.p. 0031 10 4827814. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!


Keukenrenovatie....... een goede reden:

Veelal worden wij benaderd door klanten die na
jaren van gebruiksplezier zijn uitgekeken op hun keuken.
Een veel gehoorde uitspraak is:

“wij zijn op onze keuken uitgekeken en willen iets moderners, iets met een hedendaags design en kleur. Maar eigenlijk is het zonde want alles is nog in goede staat. Zelfs de apparatuur werkt nog prima”.

of……..

“Wij hebben een andere woning gekocht.
De keuken in deze woning is nog goed, maar
gedateerd en niet helemaal meer onze smaak. Een geheel nieuwe keuken past helaas even niet binnen ons dbuget.”

klantenbeoordelingen en reviews keukenrenovatie

Over het voordelig en goed keuken renoveren in Dordrecht, schreef Johan van der Graaf:

‘De keuken ziet er weer prachtig uit’

Voor ons de eerste keer dat we een keuken over laten spuiten. We zijn er blij mee en het resultaat is mooier dan dat we verwacht hadden.

Pluspunten: Bij Eurobord heb je te maken met mensen die weten waar ze over praten.

Relevantie: Dordrecht, voordelig en goed keuken renoveren

Keuken renovatie en de mogelijkheden

Is bovenstaande voor u van toepassing, dan bieden wij u hieronder een aantal opties waarmee u tevens flink kunt besparen op de kosten van een nieuwe keuken.
Maar ook als totale keukenrenovatie niet is wat u wenst, zijn wij u nét zo graag van dienst met één van onderstaande punten om uw keuken er weer een stuk moderner uit te laten zien!

Ons bedrijf is gevestigd in Rotterdam maar wij zijn werkzaam in het grootste deel van Nederland en België. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

klik op de foto's voor vergroting

Optie 1.    Spuiten van uw keukendeurtjes

Desgewenst inclusief het schilderen van de vaste delen bij u op locatie. Uw keuken geheel voorzien van een frisse, trendy en
nieuwe kleur. En natuurlijk indien u dit wenst,
voorzien van nieuwe moderne greepjes.

» lees hier meer over spuiten van uw keuken deurtjes.

Bruynzeel keuken vóór het spuiten

klik op de foto's voor vergroting

Optie 2.    Vervangen van aanrechtblad en achterwand

Wij plaatsen een nieuw aanrechtblad en/of werkblad met desgewenst een bijbehorende achterwand. Keuze uit diverse mooie materialen.
Hier is gekozen voor gematteerd geëtst hardglas in
contrasterende kleuren.

» lees meer over onze glazen aanrechtbladen en glazen
achterwanden op onze andere website.

Keuken voor nieuw aanrechtblad
klik op de foto's voor vergroting

Optie 3.    Laat de folie van uw keukendeurtjes los?

De oude folie wordt totaal verwijderd. Uw fronten worden
opnieuw voorbehandeld en afgewerkt met een duurzame
twee komponentenlak. Hiermee is het 'folieprobleem' van
uw keuken gegarandeerd verleden tijd! Alle kleuren
mat-, zijde- en hoogglanslak zijn mogelijk.

» lees meer over keuken folie

folie keuken laat los
klik op de foto's voor vergroting

Optie 4.    Opknappen en afwerking voor uw keuken

Ook met verfraaiingen en afwerkingen zijn wij u graag van dienst.
Op de afbeelding hiernaast ziet u de afwerking van een
afzuigkanaal d.m.v. een mdf koof, gespoten in een
bijpassende rvs-kleur in metalliclak.

» klik hier voor contact en antwoord op uw vragen

keuken opknappen
klik op de foto's voor vergroting

Optie 5.   Nieuwe keukendeurtjes

Keuze uit vele trendy modellen en materialen. Door ons voor u af te werken in elke kleur hoogglans- of zijdeglanslak naar keuze. Met hergebruik van uw bestaande deurgreepjes maar ook met keuzemogelijkheden uit vele nieuwe.

» neem hier contact met ons op voor de mogelijkheden

Wij geven graag een antwoord op uw vragen......

Denkt u bij het doorlezen van bovengenoemde mogelijkheden "keukenrenovatie is misschien wel iets voor ons"? Laat ons u vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe één en ander in z'n werk gaat. Ook als de werkzaamheden nog even moeten wachten staan wij u graag te woord!
Ga via de link hieronder naar ons contactformulier. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Wilt u meer weten over het renoveren van uw keuken door Eurobord Keukenspuiterij? Bel ons op 010 - 4827814 of  vul hier het contactformulier in.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


Reviews keukenrenovatie

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen en door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

informatie eurobord.nl

Bekijk de meest recente beoordelingen over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over zijn keuken renoveren in Amsterdam d.m.v. spuiten van de keukendeurtjes schreef Ronald van den Berg:

‘snel en afspraak is afspraak’

Op internet hebben wij gezocht naar bedrijven die onze keuken konden overspuiten. Vanwege de lovende reviews hebben wij contact opgenomen met Eurobord.

Tijdens het eerste gesprek met Sander bleek al dat wij te maken hadden met een vakman met hart voor zijn werk. De schilder Vinesh die bij ons op lokatie de vaste delen heeft geschilderd, heeft dat ook zeer vakkundig gedaan.

Na het op halen van de panelen weer teruggeplaatst en het resultaat is prachtig, mooier dan het ooit is geweest. Wij hebben gewoon een nieuwe keuken!

Conclusie: de mensen die bij en voor Eurobord werken zijn heel perfectionistisch en echte vakmensen. Gelukkig bestaan ze nog gewoon.

Puspunten: een goed bedrijf en bij het op halen van de panelen wordt zeer zorgvuldig alles in de auto gelegd.

Reviewdatum: 22 februari 2016 om 10:55
Relevantie: keuken renoveren Amsterdam

klantenbeoordelingen en reviews

Over zijn keukenrenovatie dmv prachtig spuitwerk van deurtjes in Rotterdam Zuid-Holland, schreef dhr. Verhoeks:

‘Prima werk geleverd’

Werk is keurig. Service is voor verbetering vatbaar. Zelfs voor het verpakken van de gespoten deurtjes worden extra kosten berekend. Dit zou best onder service mogen vallen. Nogmaals spuitwerk is prachtig!

Verbeterpunten: bereikbaarheid/communicatie

Reviewdatum: 02 november 2015 om 14:00
Relevantie: keukenrenovatie Rotterdam

klantenbeoordelingen en reviews

Over de keukenrenovatie i.v.m. loslatende folie van keukendeuren en fronten schreef Chris Timmermans uit Vlissingen, Zeeland:

‘Vakwerk’

Het bekende probleem: loslatende folie op keukendeuren en fronten.

De onderdelen zelf gedemonteerd en bij Eurobord afgeleverd. Een DHZ setje (helemaal compleet) gebruikt om de niet gebrachte delen zelf te behandelen.

Na twee weken de onderdelen weer opgehaald. Geweldig! Keuken ziet er als nieuw uit. Perfecte service van Sander en zijn medewerker. Prima prijs/kwaliteit.

Pluspunten: Afspraak is afspraak. Prachtig resultaat.

Reviewdatum: 02 mei 2015 om 21:47

klantenbeoordelingen en reviews

Over zijn keuken renovatie d.m.v. keukenkastjes opknappen in Utrecht schreef dhr. J.J.Rijsdijk op 16 december 2014 om 11:50:

‘Professioneel, klantvriendelijk, vakwerk’

Vakmensen met de duidelijke doelstelling van kwaliteit leveren en een tevreden klant achterlaten.

Onze bestaande keuken wilden wij graag van een andere kleur voorzien. Ter oriëntaties heb ik eerst een aantal bedrijven bekeken op internet . Tijdens het doornemen van de websites van de verschillende bedrijven werd mijn aandacht op een positieve wijze getrokken door de recensies die ik aantrof op de website van Eurobord. Uit nieuwsgierigheid en om een bevestiging te krijgen van mijn positieve gevoel, heb ik een bezoek gebracht aan de werkplaats.

Sinds mijn bezoek en tijdens de uitvoering van alle benodigde werkzaamheden ben ik elk deel van de uitvoering continu bevestigd in de professionele aanpak van Eurobord. Sander geeft prima adviezen en stelt ook duidelijke grenzen over wat wel kan en wat niet kan om eventuele teleurstellingen in de toekomst te voorkomen.

De demontage / montage van keuken en het meedenken van Piet is geweldig te noemen en tot in het kleinste detail verzorgt.

De schilderwerkzaamheden opa locatie zijn professioneel uitgevoerd door Danny en ook hier geen 9 tot 5 mentaliteit en werden de werkzaamheden uiterst secuur uitgevoerd.

De prijsstelling is duidelijk omdat er vooraf een vaste prijs wordt afgesproken. Natuurlijk heb ik ook een prijsvergelijk gedaan en mijn keuze bepaald om niet de goedkoopste te nemen en ook niet de duurste.Ik ben hier niet in teleurgesteld en is het resultaat boven mijn verwachting. Dus complimenten voor de kwaliteit en de bij een ieder aanwezige vakkennis.

Pluspunten: Duidelijkheid, vakkennis en een hoge kwaliteit

P.S: als u nu denkt het zal wel met al die recenties, wil ik u graag adviseren om dan toch even de tijd te nemen om met Eurobord te gaan praten.

klantenbeoordelingen en reviews

20 oktober 2014 om 20:33 schreef dhr. Theo Backes uit Zoetermeer over zijn keuken opknappen:

‘Onze keuken is als nieuw, ben zeer tevreden.’

Na 35 jaar was onze keuken aan een opknapbeurt toe, via Google kwam ik bij Eurobord terecht. Na ons eerste contact ging het snel. De keuken is super mooi gespoten en is weer als nieuw. Top.

Pluspunten: Deskundigheid en kwaliteit.

17 april 2014 om 16:59 schreef Joke Tousain uit Den Haag over haar keukenrenovatie door de keukendeurtjes vervangen:

‘Site, mensen en geleverde werk komen vakkundig over’

Goed adres voor het vervangen van folie op keukenfronten door spuitwerk.

Verbeterpunten: Iets meer onderscheid in de prijs van b.v. een paneeldeur en een glad ladefrontje zou reëel zijn.

informatie eurobord.nl

Bekijk de meest recente beoordelingen over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

11 december 2013 om 16:17 schreef Lieda uit Rotterdam over ‘de deurtjes van zijn keuken opknappen’:

‘Er wordt zeer goed werk afgeleverd tegen een goede prijs.’

Wij wilden onze keuken opknappen en dan vooral de deurtjes, want we hadden geen zin in breekwerk. Dus even via google gekeken voor nieuwe deurtjes en naar een mogelijkheid om ze te laten spuiten zodoende kwamen we bij Eurobord terecht. De revieuws waren goed. Dus een offerte aangevraagd en die was zeer aantrekkelijk. We zijn toen wezen kijken en Sander heeft ons toen goed geholpen. Deze firma is echt aan te bevelen voor spuitwerk.

Pluspunten: Goede service en afspraak is afspraak.

29 november 2013 om 21:21 schreef Ria van Wee uit Amsterdam over haar keuken renoveren en haar keuken spuiten door Eurobord Keukenspuiterij:

‘Goed gevoel bij dit bedrijf, vakkundig!’

Het was een eindje rijden om de keuken van 12 jaar over te laten spuiten maar we hebben er geen moment spijt van. Het resultaat is erg mooi geworden.

Sander is eerlijk in wat kan en mogelijk is. Ook goed advies hoe de keuken frontjes te vervoeren. Als u uw keuken wilt renoveren is dit een uitstekend bedrijf!!!

Pluspunten: Veel zorg voor het product dat ze leveren!

button naar de pagina met reviews over Eurobord Meuebelspuiterij en Keukenspuiterij

Wilt u meer weten over het renoveren van uw keuken door Eurobord Keukenspuiterij? Bel ons op 010 - 4827814 of  vul hier het contactformulier in.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


Schilders Rotterdam
gratis vrijblijvende offerte spuitwerk

België: 0031 10 4827814

NEEMT U BIJ VRAGEN DIRECT CONTACT OP!

telefoon 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

        VRIJBLIJVENDE
OFFERTE AANVRAGEN

offerte formulier 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

©      Meubelspuiterij Eurobord   |   Boterdiep 17    3077 AW     Rotterdam   |   Tel. 010-4827814     |   info@eurobord.nl