Keuken spuiten

'het gevoel en uiterlijk van een nieuwe keuken, voor slechts een deel van de kosten'

Keuken Spuiten is dé pagina waar u alles vindt over het spuiten en overspuiten van uw keuken.

Wij spuiten keukens. Keukenkastjes, keukendeurtjes en ladefrontjes, maar ook de vaste delen van uw keuken kunnen wij van een nieuwe laklaag voorzien. Dit in elke gewenste kleur. In matlak, zijdeglanslak of hoogglanslak. Desgewenst inclusief montage en transport.

Dit is waarmee wij 20 jaar geleden zijn begonnen en wat wij tot op vandaag de dag dagelijks doen. Hier ligt onze kennis en ervaring.

Eurobord Keuken- en Meubelspuiterij is gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en een groot deel van België.

Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina keuken spuiten reviews.

Bel ons nu op 010 - 4827814 voor meer informatie over keuken spuiten of het spuiten van uw meubels. Of vul hier het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor keuken spuiten s.v.p. 0031 10 4827814. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!

klantenbeoordelingen en reviews keukens spuiten

Over voordelig hun keuken laten spuiten met topservice schreven Martin en Miranda:

Al jaren waren wij onze keuken zat maar hij was nog te goed om helemaal te vervangen. Op aanraden en na het lezen van de vele positieve recensies op de site van Eurobord besloten om de deurtjes te laten spuiten.

Wat een verschil! We zijn er zo ontzettend blij mee. Heel goed werk verricht door de jongens van Eurobord. Het lijkt wel een hele nieuwe keuken, top gedaan! Kwaliteit/prijsverhouding prima in orde met een hele goede service!

Relevantie: voordelig keuken laten spuiten


Op deze pagina leggen wij u zo duidelijk mogelijk uit wat de mogelijkheden zijn en hoe één en ander in z'n werk gaat. Ook als u niet van onze diensten gebruik wilt maken staat deze pagina vol met handige tips!

Heeft u te maken met het keuken ‘folie probleem’, wat inhoudt dat de folie van uw keukendeurtjes of ladefrontjes loslaat, scheurt of blaasvorming vertoont? Op de pagina keuken folie bieden wij u de oplossing.

Bent u in méér mogelijkheden geïnteresseerd dan alleen het 'spuiten' van uw keuken? Op de pagina keukenrenovatie vindt u een overzicht van onze overige werkzaamheden.

klik op de foto's voor vergroting
keukenkastjes voor schilderen zijdeglans
keukenkastjes schilderen zijdeglans

Hoekkeuken met apothekerskast. Ook voor deze klant in Rotterdam hebben wij álles compleet verzorgd. Demontage/ montage van de keukendeurtjes en ladefrontjes, inclusief het transport van en naar onze keukenspuiterij. Ook hier is het verven van de vaste delen bij de klant thuis uitgevoerd. Zo ook het schilderen van zijkanten van keukenkastjes, passtroken en de plafondkoof met verlichting.

keukenkastjes kunststof voor verven
keukenkastjes kunststof verven

keukendeurtjes voor opnieuw schilderen
keukendeurtjes opnieuw schilderen

Overspuiten van uw keuken............. een goede reden:

Herkent u zich in één van de volgende uitspraken?

   "onze keuken is nog prima maar we willen graag een andere kleur..."

   "we hebben een woning gekocht maar de kleur van de keuken heeft
     niet onze voorkeur...."

   "we gaan ons huis opknappen en zouden graag de kleur van de
     keuken aanpassen....."

Leest u dan svp nog even door. Wij kunnen iets voor u betekenen!


Keukens spuiten: de mogelijkheden en de resultaten

Dagelijks krijgen wij keukens aangeboden met de vraag of wij deze van een mooie nieuwe en frisse kleur kunnen voorzien. In de loop der jaren hebben wij dan ook een ruime ervaring opgedaan met het omkleuren van keukens, gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. Denk hierbij o.a. aan:

 • mdf keukens
 • folie keukens
 • gefineerde keukens
 • zijdeglans gespoten keukens
 • gelakte hoogglans keukens
 • geschilderde keukens
 • kunststof keukens
 • eiken keukens
 • kersen keukens
 • overige soorten houten keukens
 • zelfbouw keukens van kaal materiaal
 • en meer......

Al dit soort keukens kunnen wij van een nieuwe laklaag voorzien. In de orginele kleur of desgewenst in een compleet nieuwe look. U heeft keuze uit de meest uiteen lopende soorten lakafwerkingen en kleuren zoals:

klik op de foto's voor vergroting

Keuken met kookeiland voor en na het 'all-inclusive' spuiten. Van lila-achtig naar een moderne lichte zijdeglans kleur. De losse/bewegende delen zijn gespoten in onze spuiterij. Alle vaste delen zijn van een nieuwe frisse kleur voorzien op locatie bij deze klant thuis in Dordrecht. Zo ook de achterwand van het aanrecht.

keukenkastjes kookeiland voor spuiten
spuiten keukenkastjes kookeiland

Keuken Schilderen of Keuken Spuiten ....... het verschil

Onder onze potentiële klanten bevinden zich er zeer waarschijnlijk een aantal die heel netjes kunnen schilderen en het bovendien niet aan tijd ontbreekt om die keukenkastjes, lades en keukendeurtjes zelf met een verf rollertje en kwast te verven. Het voordeel is natuurlijk duidelijk: "wat u zelf doet heeft u als eerste verdiend."  En het nadeel ook: "een keuken verven kost erg veel tijd."

Toch is het waarschijnlijk zinvol om even stil te staan bij de voordelen die het laten spuiten van uw keuken nog meer biedt:


Ook voor reparatie en aanpassen van greepjes

Ook voeren wij voorbereiding uit voor nieuw greepjes, het verplaatsen van handgreepjes en alle overige aanpassingen en wijzigingen naar wens. Tevens bent u bij ons welkom voor alle voorkomende reparaties. Ook als het niet om een gehele keuken gaat.

Tip: Raadpleeg éérst uw verzekeringsvoorwaarden. In veel gevallen dekt de verzekering schades aan uw keuken. Of dit nu een kleine brandschade van een sigaret op een werkblad betreft, of een totale keuken brand………

Tijdens onze samenwerking met meerdere verzekeringsmaatschappijen, hebben wij de afgelopen jaren vele projecten ‘verzekeringswerk’ uitgevoerd tot grote tevredenheid van alle betrokken partijen. Veel tevreden klanten gingen u hierin voor.

klik op de foto's voor vergroting
keukendeurtjes voor hoogglans wit spuiten
keukendeurtjes spuiten hoogglans wit

Kersen keukendeurtjes voor en na het spuiten in wit hoogglans. Ook deze keuken hebben wij 'all-inclusive' voor deze klant uit Den Haag van een mooie nieuwe kleur voorzien. De vaste delen zijn ter plaatse gerold en gelakt. Tevens hebben wij de plinten in hoogte aangepast en de deurgreepjes vervangen.

Keukens van vele bekende merken zijn u voorgegaan!

Keukens van vele bekende merken als Siematic , Keller , Poghenpohl , Ballerina , Ikea , Siemens , Hans Verkerk , Brugman , Steinhaus , Grando , Almat , Nolte , Mandemakers , Tulp , Bruynzeel , Alno American Kitchen , Henry’s Kitchen , Barletti etc. hebben wij telkens weer tot grote tevredenheid van de eigenaars van een 2e leven voorzien.

Ieder keukenmerk heeft zijn kenmerken en eigenschappen. Dit met betrekking tot de gebruikte materialen, samenstelling van de laklaag, bevestigingssystemen van o.a. de ladefronten aan de ladebakken, hang- en sluitwerk, bevestiging van vaatwasser- en koelkastdeuren, enz.

Door onze jarenlange ervaring met deze verschillende systemen gaan wij efficiënt en productvriendelijk met uw spullen om.

Keuken kleuren: Uw kleurkeuze en onze kleurmakerij

Uw kleurkeuze is onbeperkt. Uw keuze kunt u maken uit duizenden kleuren aan de hand van voorbeeldstalen en kleurvoorbeelden. Bovendien hebben wij de mogelijkheid om in onze kleurmakerij werkelijk iedere kleur a.d.h.v. een door u aangeleverd kleurvoorbeeld voor u samen te stellen en na te maken.

Erg handig om te weten is, dat dit kleurrecept door ons wordt bijgehouden in onze eigen kleuren-databank. Dit kleurrecept kan hier zelfs jaren later, opnieuw worden opgevraagd. Zo kunnen er dus altijd uitbreidingen, verbouwingen en herstelwerkzaamheden aan uw interieur plaats vinden die dan in onze spuiterij van exact dezelfde kleur kunnen worden voorzien.

Kleuren van vrijwel alle verfmerken kunnen worden samengesteld zoals o.a.:

 • Sikkens
 • Flexa
 • Akzo Nobel
 • Histor
 • Sigma
 • Wyzonol
 • Hesse Lignal
 • Dupont
 • Trimetal
 • VVO coatings
 • en meer......

Maar natuurlijk ook de kleuren van nationale en internationale kleur- en laksystemen zoals Ral kleuren NCS kleuren , Sikkens 4041 color collection concept en Akzo Nobel 3031 color collection Industrial Colour Mixing Systems enz.

klik op de foto's voor vergroting
folie keukenfronten voor spuiten
folie keukenfronten spuiten

Spuiten van deze keuken met folie keukenfronten en ladefronten. Uitvoering door Eurobord Meubelspuiterij voor deze klant in de regio Utrecht. Van geel naar zijdeglans antraciet-grijs. Demontage, montage en transport zijn uitgevoerd door de klant zelf.

Wat gebeurt er met uw keuken in onze keuken spuiterij?

Bij het overspuiten van uw keuken, spuiten we de demontabele delen zoals de fronten, ladefronten, lichtlijsten en plinten. Verderop in de tekst wordt uitgelegd hoe het eventueel kleuren van de vaste delen in z'n werk gaat. Denk hierbij aan de zijkanten van keukenkastjes en de kastranden waartegen de keukendeurtjes sluiten.

Voordat wij deze gedemonteerde delen van uw keuken spuiten wordt eerst het hang- en sluitwerk gedemonteerd zodat alleen datgene wat gespoten dient te worden overblijft. Hierna worden alle te spuiten delen grondig gereinigd. Eventuele beschadigingen worden gerepareerd, ongewenste gaatjes worden gevuld en verdere voorbewerking vindt plaats. Ruitjes en andere zaken die niet moeten worden meegespoten, worden verwijderd óf netjes afgeplakt.

Vervolgens worden alle te spuiten oppervlakten geschuurd. Dit gebeurt deels machinaal. Bij delen met profiel en bij alle randen gebeurt dit handmatig. Vervolgens wordt er d.m.v. een hechtprimer een hechtlaag aangebracht. Deze garandeert de hechting van de nieuwe laklaag die hierop later volgt voor vele jaren.
Wist u dat er voor de verschillende materialen waarvan keukens zijn gemaakt, bijna even zoveel verschillende soorten hechtprimers worden gebruikt?

het aanbrengen van de hechtlaag wordt eventueel, afhankelijk van de gekozen behandeling en eindresultaat, een vullende laag aangebracht. Hierna worden alle delen opnieuw geschuurd. Dit wederom voor een goede hechting van de volgende laag: de afwerklaag.

De afwerklaag (die bestaat uit meerdere lagen) is de laag die uiteindelijk zichtbaar blijft.

Voor het over spuiten van keukens worden zgn. twee componenten lakken gebruikt. Dit zijn lakken die veelal bestaan uit polyurethaan, acrylaat hars of een mix van deze twee materialen. Deze materialen samen waarborgen een zo hoog mogelijke kleurechtheid én krasvastheid van de lak.

Na het aanbrengen van de laatste laklaag in één van onze geacclimatiseerde spuitcabines, komt uw spuitwerk terecht in een ruimte waar gedurende enkele dagen droging en uitharding plaatsvindt. Hierna vindt de eindcontrole plaats en kan alles netjes worden ingepakt. Uw spuitwerk is nu klaar voor transport.

Al deze lakken zijn naast het feit dat ze er bijzonder mooi uitzien, speciaal ontwikkeld met het oog op een zo groot mogelijke krasbestendigheid, krasvastheid, hardheid, slijtvastheid en kleurechtheid. Resistentie tegen bakvetten, oliën en vaatwasmiddelen spreekt voor zich. Reinigen van de gespoten oppervlakten kan probleemloos en keer na keer met alle gangbare huishoudelijke schoonmaakmidelen. Heeft u hierover vragen, neem u dan gerust contact op!

Ook nadat wij de werkzaamheden voor u hebben uitgevoerd zien wij graag dat u ons direct belt of mailt in geval van eventuele vragen.


Uw keuken overspuiten:

Alles lekker luxe 'laten doen' of kosten besparen met ook 'een beetje van u zelf' ?

Voor het overspuiten van uw keuken zijn diverse handelingen nodig die u van A tot Z op vakkundige wijze door ons kunt laten uitvoeren.

Wij demonteren voor u de fronten van lades en kastjes bij u thuis en verzorgen het transport ervan naar onze spuiterij waar alles op professionele wijze wordt gespoten. Uiteraard worden alle gespoten delen weer netjes bij u afgeleverd en vakkundig gemonteerd. Ook het schilderen van de 'vaste delen' voeren wij desgewenst bij u thuis, ter plaatse voor u uit.

Maar ook als u 'zo goedkoop en voordelig mogelijk' te werk wilt gaan door de mogelijke werkzaamheden zelf uit te voeren, zijn wij u graag van dienst. Onderaan deze pagina staan alle werkzaamheden die u door ons kunt laten doen overzichtelijk op een rijtje.

klik op de foto's voor vergroting
kersen hoek keuken voor spuiten
kersen hoek keuken spuiten

Deze twee-kleurige kersen hoek keuken hebben wij gespoten in creme-wit zijdeglans voor een klant in Amsterdam. Spuiten en het transport door Eurobord Meubelspuiterij. Demontage, schilderen van de vaste delen en montage/demontage is door de klant zelf verzorgd.

Zaken die u zélf….. maar ook door ons kunt laten doen

Demontage en montage service voor te spuiten keukendeurtjes

Voordat uw keukendeurtjes worden gespoten worden eerst hang- en sluitwerk als scharniertjes en eventuele handgreepjes verwijderd. Dit is tevens handig om beschadigingen te voorkomen tijdens het transport. Demonteren en monteren kunt u zelf doen, maar ook hiervoor kunt u gebruik maken van onze montage service.

Doe 't zelf TIP: Laat de scharniertjes aan de kastjes zitten. Zo worden ze niet verwisseld en hoeft u ze later niet opnieuw af te stellen. In de scharniergaten nummert u de deurtjes zodat u altijd weet welk frontje op welke plaats moet worden teruggehangen.

Transport service van en naar onze keukenspuiterij

Indien u dit wenst kunt u gebruik maken van onze transportservice. Onze transportdienst komt de delen van uw keuken halen en uiteraard weer brengen.

Onze keukenspuiterij is gevestigd in Rotterdam maar wij zijn werkzaam in het grootste deel van Nederland en België. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Verven of schilderen van de 'vaste delen' van uw keuken

Iedere keuken heeft delen die in tegenstelling tot de keukendeurtjes en keukenlades, niet (eenvoudig) zijn te demonteren. Denk hierbij aan bv zijpanelen van kastjes of de randen waartegen de deurtjes en lades sluiten.

Een veelal toegepaste werkwijze is om deze delen op locatie bij u thuis in de juiste kleur te schilderen. U kunt dit zelf doen maar ook op vakkundige wijze door ons laten verzorgen. Dit wordt uitgevoerd door ervaren medewerkers die gewend zijn om schoon en netjes te werken bij de klant thuis.

Besluit u om dit zelf te doen dan leveren wij 'het keuken schilderen doe 't zelf pakket' zodat u zich over aanschaf van de juiste materialen geen zorgen hoeft te maken. In dit pakket treft u aan: schuurmaterialen in de juiste groftes, een kleefdoekje, hechtprimer/ grondlak, aflak in de gewenste kleur, rollerbakjes met de juiste rollertjes en een rollerhoudertje.
Onze 'beschrijving voor het schilderen van de vaste delen van uw keuken' is bijgesloten. Het moment dat wij de losse delen van uw keuken spuiten is voor u het beste moment om de 'vaste delen' van uw keuken te verven. U kunt dan overal goed bij.

klik op de foto's voor vergroting
kersen keuken voor spuiten
kersen keuken spuiten

Kersen keuken voor en na het spuiten in een lichte zijdeglanskleur. Deze klant uit Zoetermeer heeft er voor gekozen zelf de niet-demontabele delen te schilderen. Uiteraard hebben wij de klant van het gewenste advies én het juiste materiaal voorzien.

Verpakking van het spuitwerk

Om beschadiging tijdens het transport te voorkomen kunnen wij het spuitwerk verpakken in kunststof schuimfolie. Vrijwel alles wordt dan apart verpakt.
Handig in geval van transport met uw auto of als het thuis 'nog even moet worden neergezet'. Wij raden u af op deze verpakkingskosten te bezuinigen. Laat u het transport door ons verzorgen, dan zijn verpakking en deze kosten inbegrepen.

Samengevat bieden wij u onderstaande diensten aan. Maak uw keuze en neem vrijblijvend contact met ons op:

* All-inclusive  houdt in dat wij vrijwel alles voor u verzorgen.
Het bij u thuis demonteren van keukendeurtjes, ladefrontjes en overige 'losse delen'. Het transport naar onze spuiterij en uiteraard het spuiten van alle delen.
Na droging en voldoende uitharding van de lak word alles verpakt in schuimfolie en bij u thuis afgeleverd waarna alles weer keurig door ons wordt gemonteerd.
Tijdens het spuitproces van de 'losse delen' in onze keukenspuiterij, komt onze schilder bij u thuis de vaste delen van uw keuken verven.

Het enige wat u zelf nog nog hoeft te doen, is het kenbaar maken van uw wensen en samen met ons de planning doornemen zoals deze het beste voor u uitkomt.
Stel ons uw vragen. Wij geven u graag antwoord. Dit verplicht u tot niets!

Wilt u meer weten over het spuiten van uw keuken door Eurobord Keukenspuiterij? Bel ons op 010 - 4827814 of  vul hier het contactformulier in.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


Reviews keuken spuiten

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen en door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

informatie eurobord.nl

Bekijk de meest recente beoordelingen over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews keuken spuiten

Over goedkoop zijn keuken laten spuiten met een mooi resultaat schreef dhr. Berghuis uit Eindhoven :

‘Onze keuken is weer als nieuw!’

Van te voren maar afwachten hoe het uitpakt, met name hoe dat wordt met het doe het zelf pakket voor de vaste delen, maar het is erg mooi geworden. Het is erg makkelijk werken en het resultaat is echt goed.Voor eurobord gekozen door de recensies op de website. Het is niet goedkoop maar onze keuken kan er weer voor jaren tegen aan.

Reviewdatum: 12 maart 2016 om 06:17
Relevantie: Eindhoven, goedkoop keuken laten spuiten

klantenbeoordelingen en reviews

Over haar keukenkastjes schilderen d.m.v. de keuken overspuiten in Amsterdam en het schilderen v.d. vaste delen op lokatie, schreef Gertrude van Toorn:

‘De keuken ziet er als nieuw uit!’

Op internet heb ik gezocht naar bedrijven die mijn keuken konden overspuiten. Vanwege de lovende reviews heb ik contact opgenomen met Eurobord. Tijdens het eerste gesprek met Sander bleek al dat ik te maken had met een vakman met hart voor zijn werk.

Helaas bleken de mdf delen in een veel slechtere staat dan gedacht. Met wat meerwerk, dat binnen proportie bleef, is het uiteindelijk in orde gekomen.

De schilder Vinesh die bij ons op lokatie de vaste delen heeft geschilderd, heeft dat ook zeer vakkundig gedaan.

Gisteren heeft Piet de panelen weer teruggeplaatst en het resultaat is prachtig, mooier dan het ooit is geweest.

Ik heb gewoon een nieuwe keuken! Conclusie: de mensen die bij en voor Eurobord werken zijn heel perfectionistisch en echte vakmensen. Gelukkig bestaan ze nog!

Puspunten: Een betrouwbaar bedrijf met echte vakmensen.

Reviewdatum: 05 februari 2016 om 14:14
Relevantie: Amsterdam, keukenkastjes schilderen, overspuiten, schilderen vaste delen op lokatie

klantenbeoordelingen en reviews

Over haar keukenkasten verven d.m.v. haar keuken spuiten incl. demonteren en monteren in Den Haag, Zuid-Holland schreef Bianka:

‘uitstekende service’

Aardige mensen die netjes antwoord gaven op alle e-mail die we gestuurd hebben. De man die de keuken kwam demonteren gaf netjes een telefoontje dat hij in de file stond en dat het wat later werd.

Professioneel is de keuken gedemonteerd en de volgende dag kwam de schilder die alles netjes heeft geschilderd.

Afgelopen donderdag hebben we onze deurtjes weer terug gekregen en het ziet er keurig uit. We hebben gewoon een nieuwe keuken. Top gedaan! Echt een aanrader.

Pluspunten: keurig werk. afspraken worden nagekomen
Minpunten: wellicht showroom iets updaten

Reviewdatum: 19 december 2015 om 06:00
Relevantie: keuken spuiten, keukenkasten verven, Den Haag

klantenbeoordelingen en reviews

Over haar keuken laten spuiten inlc. schilderwerk i.p.v. de keukenkastjes vervangen in Utrecht, schreef Brende Zwijnenburg:

‘Voor een zeer redelijk bedrag is mijn keuken...’

Voor een zeer redelijk bedrag is mijn keuken als nieuw. Het hele proces is goed verlopen. Alle afspraken werden stipt nagekomen. En terugkomen om nog iets op te lossen was ook geen enkel probleem.

Ik heb alles laten doen en ben daar achteraf zeer blij mee. Want zo netjes had ik schilderwerk en (de)montage nooit zelf kunnen doen.

Op advies van Sander heb ik gekozen voor een kleur die nog net wat gewaagder was dan ik zelf eerst in gedachten had. Ook dat is goed uitgepakt. Kortom het aanbevelen waard!

Reviewdatum: 16 november 2015 om 20:35
Relevantie: keuken laten spuiten, keukenkastjes vervangen, Utrecht

klantenbeoordelingen en reviews

Over haar keukenkastjes opknappen d.m.v. haar keuken spuiten schreef mevr. van Praat uit Dordrecht, Zuid-Holland:

‘Zeer tevreden, alles ging in goed ...’

Zeer tevreden, alles ging in goed overleg. Resultaat is verbluffend mooi, we hebben gewoon een nieuwe keuken. Echt een aanrader.

Reviewdatum: 12 oktober 2015 om 11:08
Relevantie: keukenkastjes opknappen, keuken spuiten, Dordrecht

Over zijn snelle offerte voor keukenkastjes spuiten schreef SR uit Amsterdam, Noord-Holland:

‘Professioneel. Altijd bereikbaar. Snelle levering...’

Professioneel. Altijd bereikbaar. Snelle levering. Helaas bleek staat van kastjes slechter dan gedacht waardoor offerte hoger uitviel (wel netjes besproken van tevoren).

Reviewdatum: 11 september 2015 om 13:33

Over zijn keuken spuiten en het schilderwerk van de vaste delen van zijn keukenkastjes schreef Paul de Mey uit Antwerpen, België:

‘De sterren spreken voor zichzelf.’

Het is fijn werken met Eurobord. Het schilderwerk van de keukenkastjes werd prima uitgevoerd.

Pluspunten: Correcte afspraken. Vriendelijke en professionele vaklui.

Reviewdatum: 20 juli 2015 om 12:04

Over haar keuken opknappen d.m.v. keukendeurtjes spuiten in Amersfoort Gelderland, schreef mevr. Alie van Os:

‘klantvriendelijk en service gericht bedrijf’

We zijn heel erg tevreden met het resultaat van het spuiten van onze keukendeurtjes. Het is een mooi alternatief om je keuken op te knappen en krijgen nu al veel complimenten.

Reviewdatum: 30 mei 2015 om 14:28

Over het spuitwerk van zijn keukendeurtjes schreef dhr. Reitsma uit Middelburg Zeeland:

‘Ben uiterst tevreden over zeer goede kwaliteit van uitleg en uitvoering spuitwerk keukendeurtjes.’

Eurobord was mij geadviseerd door Siematic Keuken Studio te Maassluis. Vanaf het eerste tot het laatste bezoek uiterst vriendelijk en professioneel uitleg en zeer goed werk geleverd.Indien van toepassing, zal ik de meubelspuiterij Eurobord zeker adviseren bij vrienden en kennissen.

Pluspunten: Indien nodig, zal ik Eurobord aanbevelen, omdat men zonder twijfel kwalitatief goed werk levert!

Reviewdatum: 12 februari 2015 om 16:03


08 november 2014 om 16:23 dhr. G. Musch uit Spijkenisse over ons zijn keuken verven dmv zijn keuken spuiten:

‘Nette mensen en perfecte kwaliteit.’

Is van harte aan te bevelen. Je keuken kan weer jaren mee.

Pluspunten: Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden.
Minpunten: IBAN nummer op offerte/faktuur vermelden.

informatie eurobord.nl

Bekijk de meest recente beoordelingen over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

01 oktober 2014 schreef de fam. Weijn uit Utrecht over het spuiten van hun keukendeurtjes en keukenpanelen:

‘Ook jullie monteur Piet G heeft een uitstekende job gedaan’

Hierbij willen wij jullie laten weten dat wij zeer tevreden zijn met het resultaat van onze gespoten keukendeurtjes en andere panelen. De keuken ziet er perfect uit en geeft ons grote voldoening. Wanneer mogelijk zullen we jullie bedrijf zeker aanbevelen. Ook jullie monteur Piet G heeft een uitstekende job gedaan. Onze dank daarvoor. We wensen jullie verder veel succes met het bedrijf.

Met vriendelijke groet, Gerard en Nel Weijn

02 september 2014 om 20:41 schreef dhr. M.Obdeijn uit Zoetermeer over zijn keukenkasten schilderen dmv keukenkastjes spuiten:

‘Ze maken waar wat ze beloven’

We zijn super blij met onze mooie keuken. Moesten er wel op en neer voor naar Rotterdam rijden, maar het eind resultaat is heel mooi. Onze buren zijn zo enthousiast dat zij ook hun keuken door Eurobord willen laten spuiten.

Pluspunten: Omdat ze doen wat ze beloven.

22 augustus 2014 om 14:42 schreef dhr. van Wijngaarden uit Wassenaar over keuken spuiten i.p.v. keukendeurtjes vervangen:

‘Geweldige oplossing’

Onze nieuw gespoten keuken is nu een paar maanden in gebruik. Naar volle tevredenheid . Eigenlijk vinden wij het resultaat nog beter dan de oorspronkelijke deurtjes van de keukenfabrikant.

11 juni 2014 om 13:18 schreef dhr./mevr. Breuklander uit Rotterdam over het resultaat van het spuitwerk bij het keuken spuiten:

‘Zeer professioneel’

Zag er tegenop om de keuken te laten spuiten. Kan niet anders zeggen dan dat het ophalen en brengen van de keuken zeer correct en met veel zorg wordt gedaan. Het resultaat van het spuitwerk is perfect. Wij zijn er erg blij mee.

8 mei 2014 om 08:39 schreef Eline uit Berkel en Rodenrijs over haar keuken renoveren d.m.v. keukenkastjes schilderen:

‘Fantastisch!’

Mijn kastdeurtjes zijn ontzettend mooi geschilderd door de medewerkers van Eurobord! Voor die prijs heb je absoluut geen nieuwe keuken en voor mij was dat ook geen optie. Dankzij Eurobord lijkt het alsof mijn keuken weer als nieuw is! Ben ontzettend blij met het resultaat!

29 april om 18:22 uur schreef dhr. Meeder uit Arnhem over voordelig je keuken spuiten tegen een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding:

‘Nergens beter kan je geld beter worden besteed voor het spuiten van je keuken’

Eurobord is 'n No Nonsens bedrijf! Alles klopt. Alles pico bello in orde!

A.G.M.Meeder

14 april 2014 om 14:43 schreef dhr. Ton Duijn uit Dordrecht over zijn oude blauwe keuken spuiten in een hoogglans witte keuken:

‘Snelle reactie op eventuele vragen, goede kwaliteit geleverd!’

Onze ‘oude’ blauwe keuken is door Eurobord veranderd in een moderne hoogglans witte keuken. Wij zijn zeer tevreden over de geleverde kwaliteit, ook uitermate blij met onze nieuwe keuken!

Pluspunten: Reactie op vragen, wordt snel geantwoord.

informatie eurobord.nl

Bekijk de meest recente beoordelingen over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

09 januari 2014 om 13:18 schreef dhr. Ronald uit Vlissingen over zijn keukenkastjes verven d.m.v. zijn keuken overspuiten:

‘Weten waar ze over praten’

In november 2013 hebben wij de sleutel van onze nieuwe (bestaande) woning gekregen en een van de punten op onze 'to-do' lijst van klussen en verbouwing was de keuken in een andere kleur krijgen.

Hier over hebben we informatie opgevraagd bij verschillende bedrijven en ons gevoel bij Eurobord was het beste. Sander heeft ons goed geholpen, een duidelijke uitleg en zijn mening gegeven en hij weet gewoon waar hij over praat.

Met het resultaat zijn we ook zeer tevreden, van een gele keuken is het nu een hele mooie, strakke zijdeglans witte keuken.

29 november 2013 om 21:21 schreef Ria van Wee uit Amsterdam over haar keuken spuiten en haar keuken renoveren door Eurobord Keukenspuiterij:

‘Goed gevoel bij dit bedrijf, vakkundig!’

Het was een eindje rijden om de keuken van 12 jaar over te laten spuiten maar we hebben er geen moment spijt van. Het resultaat is erg mooi geworden.

Sander is eerlijk in wat kan en mogelijk is. Ook goed advies hoe de keuken frontjes te vervoeren. Als u uw keuken wilt renoveren is dit een uitstekend bedrijf!!!

Pluspunten: Veel zorg voor het product dat ze leveren!

15 november 2013 om 13:22 schreef dhr. JJHG Karels uit Alphen aan den Rijn over zijn hoogglans keuken spuiten:

‘Goed serieus bedrijf, werkt zoals het zegt te doen, dus GOED!’

Werkt serieus en levert kwaliteit met een grote K! Ook de ‘huisschilder’!

Pluspunten: Dudelijke taal en kwaliteits werk, ook door de "thuis schilder", wij zijn uioterst tevreden!

Opmerking van de keukenspuiterij: Door onze schilder zijn bij deze klant thuis, de vaste delen geschilderd

28 oktober 2013 om 20:22 schreef dhr. O.H. de Haan uit Eindhoven over ons keuken spuiten:

‘Net bedrijf en uitstekende service’

Zeer netjes geholpen,met de juiste adviezen.Thuispakket kan niet fout gaan en spuitwerk is echt heel mooi.

28 oktober 2013 om 16:59 schreef Esmée Arredondo uit Delft over ons spuiten van haar keukenkastjes:

‘Keuken weer als nieuw!’

In het huis dat ik gekocht heb zat al een kwalitatief goede keuken. Alleen de kleur beviel me niet.

Door het keurige en kwalitatief goede spuitwerk van Eurobord ziet mijn keuken er nu weer fris en als nieuw uit! En dat voor een veel lagere prijs dan wanneer ik een compleet nieuwe keuken had gekocht!

Ook de doe-het-zelf werkzaamheden voor de vaste delen van de keuken vielen me, als niet-klusser, erg mee; mooi resultaat!

25 oktober 2013 om 08:42 schreef mevr. Sheila uit Den Haag over het spuiten van haar keukendeurtjes:

‘ Kan het iedereen aanbevelen ’

Wij hebben onze vanille kleurige keuken laten overspuiten naar een prachtige witte tint. Sander heeft ons keurig geholpen en ook geweldige tips gegeven hoe we het beste de keuken uit elkaar konden halen. Zodat zelfs de kleinste gedeeltes gespoten konden worden.

Het resultaat is verbluffend,mensen denken echt dat we een andere keuken hebben. Mocht u twijfelen om uw keuken of uw meubels te laten spuiten,laat die twijfel maar gaan want het reultaat mag er echt zijn.

Prijs / kwaliteit gegarandeerd.

21 oktober 2013 om 15:36 schreef Rutger uit Amsterdam over ons spuitwerk van zijn keukenfronten:

‘Uitstekende service, je hoort eerlijk en precies wat je kan verwachten, geen verassingen achteraf.’

We zijn ervoor uit Amsterdam gekomen, achteraf écht de perfecte keus geweest!


06 oktober 2013 om 18:29 schreef Ed Post uit Rotterdam:

‘Super tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden!’

Onze 10 jaar oude keuken die kwalitatief nog prima was is weer als nieuw met een frisse nieuwe kleur. Uitstekend advies en uiterst vakkundig vakmensen die geweldig werk hebben geleverd. We kunnen Sander en Dan van Eurobord dan ook oprecht aan een ieder aanbevelen. Nogmaals bedankt mannen !!!

Met vriendelijk groet Ed en Roos Rotterdam-Nesseland

Pluspunten: Prijs/kwaliteit. Super eerlijk en aardige kerels.

informatie eurobord.nl

Bekijk de meest recente beoordelingen over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

21 juni 2013 om 16:34 schreef dhr. Pim van Eck / Clermont l'Herault / Frankrijk:

uitstekend vakwerk geleverd door Sander

Na een rondje Internet kwamen wij uit op de duidelijke website van Eurobord. Woonachtig in Frankrijk waren wij een tijd van max. eeen week gebonden. Met Sander afgesproken en de deurtjes op een woensdag gebracht. De maandag erop stond het hele spul gereed. Inmiddels geinstalleerd is het resultaat fantastisch. dank voor de goede service

13 juni 2013 om 18:19 schreef dhr. Meelker uit Tilburg:

Afspraak is afspraak
Mijn keukenfronten van ca 22 jaar oud laten overspuiten, best wel veel beschadigingen en krassen waren aanwezig. ik had dan ook op voorhand een terugkoppeling verwacht over de vooraf afgedongen offerte prijs, het bleef echter stil en binnen een termijn van 14 dagen werd ik weer terug gebeld dat de klus geklaard was. Het resultaat is boven mijn verwachting en ik ben uitermate tevreden.

13 juni 2013 schreven Hans en Tilly van Z. uit Rotterdam:

Onze keuken is gespoten door dit geweldige bedrijf we hebben gewoon een nieuwe keuken zo mooi gespoten jongen mijn complimenten ik zal jullie aanbevelen aan mensen die het ook willen laten doen

succes groetjes hans en tilly

12 juni 2013 om 12:31 schreef dhr. Patrick Sterk uit Breda:

Eerlijk, professioneel en onder de prijs van de concurrent!

20 mei 2013 schreef mevr. Widia uit Rotterdam:

Heel goed gedaan.
Ik ben erg tevreden over het resultaat.

17 mei 2013 schreef dhr. A. van den Berg uit Tilburg:

Zeer tevreden over het bedrijf, absoluut aan te bevelen als je een keuken wil veranderen. De keuken lijkt weer helemaal nieuw, er is prima vakwerk geleverd.

15 mei 2013 schreef mevr. Trudy uit Oud-Beijerland:

Kwaliteit voor redelijke prijs.
Onze keuken is 14 jaar oud en was jade-groen. De deurtjes hebben we wit laten spuiten en de vaste delen zijn bij ons thuis door Eurobord geschilderd in een taupe kleur met een prachtig resultaat. Wel hebben we zelf op een later tijdstip de plint onder aan de keuken, die ook wit gespoten was, eveneens in de taupe kleur geschilderd waardoor de deurtjes veel mooier uitkwamen. Onze complimenten voor Keuken- en Meubelspuiterij Eurobord voor de klantvriendelijkheid maar vooral ook het stukje kwaliteit wat is geleverd.

informatie eurobord.nl

Bekijk de meest recente beoordelingen over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

22 februari 2013 schreef mevr. Paulien uit Haarlem:

Mijn keuken onlangs laten spuiten bij Eurobord. Wat is het nu een geweldig mooie keuken geworden ! Strak en netjes gespoten, vakwerk. Bedankt , Sander

21 januari 2013 schreef mevr. M. van Dalen uit Terneuzen:

Hoi Sander,

Ik wil je bedanken voor het mooie resultaat van het spuiten van onze kast frontjes. Keuken is weer als nieuw.VAKWERK! Kan het iedereen aanraden.

Groetjes Jack en Miriam van Dalen

18 januari 2013 schreef mevr. Jongkind uit Capelle aan den IJssel:

Wij hebben onze keuken van oranje/geel naar taupe laten spuiten en het eindresultaat is werkelijk fantastisch!!

Het gespoten werk ziet er net zo strak en glad uit als de oorspronkelijke lak, er zal niemand kunnen zien dat dit niet de originele kleur is. Alle communicatie verliep perfect en duidelijk, we kregen eerlijke, bruikbare adviezen en het doe-het-zelf-pakket was helemaal compleet met duidelijke stap voor stap handleiding.

Wij zijn ontzettend tevreden en bevelen jullie van harte aan. Top werk mannen!

Groeten Arno Duysserinck en Yvette Jongkind

10 januari 2013 schreef mevr. Harkisoon uit Den Haag:

Hallo Sander,
Ik wilde je nog even laten weten dat onze keuken supermooi is geworden! Zodra ik foto's heb gemaakt (de keuken is nog niet helemaal klaar) dan stuur ik deze. Nogmaals bedankt.

Mvg, Ellen Harkisoon

6 januari 2013 schreef mevr. Spee uit Utrecht:

Goedemiddag,
Jullie hebben onlangs mijn keuken kastdeurtjes gespoten. Wil even laten weten dat het echt super gedaan is het is echt heel erg netjes en naar mijn zin.

Met vriendelijke groet, Erica Spee

30 december 2012 schreef mevr. van Nijendaal uit Dordrecht:

Hallo Sander,
Hierbij de foto van de door jullie gespoten keuken. We zijn erg tevreden het is prachtig geworden. Heel goed uiteinde en alvast de beste wensen ook zakelijk voor 2013.

Groetjes Lia van Nijendaal

25 december 2012 schreef dhr. Ram uit Rotterdam:

Beste Sander & Dan
Nadat jullie op 13 december jl. onze keukenfrontjes weer “als nieuw” hadden afgeleverd beloofden wij Danny om een “positieve” reactie achter te laten op jullie nieuwe website. Helaas laat jullie website daartoe geen ruimte of wij hebben niet goed genoeg gekeken.
Daarom besloten wij om onze “familie, vrienden en kennissenkring” te bestoken met positieve “mond op mond reclame” – dit heeft duidelijk geholpen, want een van mijn tafeltennismaatjes - Nico XXXX - heeft nu al op mijn indicatie met jullie een afspraak gemaakt om dinsdag as. een en ander bij jullie aan te leveren om te laten spuiten.

Zo zie je maar, dat ook in de praktijk blijkt dat goed werk zijn vruchten afwerpt - Leuk he ! !

vriendelijke groet – Cees & Lydia Ram

10 december 2012 schreef dhr. Bisschop uit Amstelveen:

HARTELIJK DANK VOOR UW WERK.
Het resultaat is voor ons ver boven de verwachting. We hebben nu een nieuwe keuken. Waardering: 10+

Hans Bisschop

6 december 2012 schreef mevr. van der Meijden uit Capelle aan den IJssel:

Goedemorgen meneer van den Bos,
De frontjes zitten er (deels) weer voor en de keuken ziet er uit als nieuw. Er is wel een duidelijk kleurverschil met de geverfde delen maar vanwege lichtinval zal dat waarschijnlijk alleen onszelf opvallen. We hopen er lang van te genieten. Succes met uw bedrijf.

Met vriendelijke groet, Conny van der Meijden

17 november 2012 schreef L. Nieuwenhuizen uit Amersfoort:

Heren,
Hierbij wat foto'tjes van hoe onze keuken is geworden. Het is een plaatje geworden. Wij zijn er dan ook heel blij en tevreden mee. Heel mooi spuitwerk . Wij geven dan ook jullie adres graag door aan andere mensen.

Groetjes Fam. Nieuwenhuizen

informatie eurobord.nl

Bekijk de meest recente beoordelingen over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

8 november 2012 schreef dhr. Ruijgers uit Rotterdam:

Een aantal weken geleden heeft u onze keukendeurtjes van een nieuwe verflaag voorzien en zelf een aantal elementen geheel opgeknapt. Nu we gisteren ook de nieuwe knopjes konden monteren en we het geheel nu kunnen overzien komen wij tot de conclusie dat het resultaat verbluffend is.
We zijn dan ook uitermate tevreden voor de werkzaamheden die Eurobord heeft uitgevoerd en zullen niet schromen dit tegen onze gasten te vertellen. Succes met uw werkzaamheden en in een voorkomend geval zal ik zeker bij u aanbellen. U levert uitstekend werk voor een acceptabele prijs

Met vriendelijke groet, Frans Ruijgers

button naar de pagina met reviews over Eurobord Meuebelspuiterij en Keukenspuiterij

Wilt u meer weten over het spuiten van uw keuken door Eurobord Keukenspuiterij? Bel ons op 010 - 4827814 of  vul hier het contactformulier in.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


Schilders Rotterdam
keukenkastjes voor schilderen zijdeglans
keukenkastjes schilderen zijdeglans
keukendeurtjes voor hoogglans wit spuiten
keukendeurtjes spuiten hoogglans wit
folie keukenfronten voor spuiten
folie keukenfronten spuiten
voor      na
voor             na
voor      na

gratis vrijblijvende offerte spuitwerk

België: 0031 10 4827814

reviews eurobord meubelspuiterij

Wanden en plafonds van uw woning opknappen?

 • latex spuiten
 • spack spuiten
 • stucwerk

kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

WandenPlafondSpuiten.nl

facebook button

NEEMT U BIJ VRAGEN DIRECT CONTACT OP!

telefoon 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

        VRIJBLIJVENDE
OFFERTE AANVRAGEN

offerte formulier 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

NEEMT U BIJ VRAGEN DIRECT CONTACT OP!

telefoon 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

        VRIJBLIJVENDE
OFFERTE AANVRAGEN

offerte formulier 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

NEEMT U BIJ VRAGEN DIRECT CONTACT OP!

telefoon 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

        VRIJBLIJVENDE
OFFERTE AANVRAGEN

offerte formulier 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

NEEMT U BIJ VRAGEN DIRECT CONTACT OP!

telefoon 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

        VRIJBLIJVENDE
OFFERTE AANVRAGEN

offerte formulier 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

NEEMT U BIJ VRAGEN DIRECT CONTACT OP!

telefoon 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

        VRIJBLIJVENDE
OFFERTE AANVRAGEN

offerte formulier 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in
klik op de foto's voor vergroting

©      Meubelspuiterij Eurobord   |   Boterdiep 17    3077 AW     Rotterdam   |   Tel. 010-4827814     |   info@eurobord.nl