Folie keuken laat los

Keuken folie dat loskomt van keukendeurtjes of keukenkastjes...... Blij wordt u er niet van, maar voor een mooie en degelijke oplossing bent u aan het juiste adres!

Uw keuken folie begint los te laten. In onze keukenspuiterij verwijderen wij de folie van uw keukendeurtjes en spuiten wij deze over zodat uw keukenfronten er weer uitzien als nieuw.

Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina folie keuken laat los reviews.

Op deze pagina informeren wij u zo goed mogelijk over dit veel voorkomende probleem en bieden we een oplossing. Achtereenvolgens worden de volgende onderwerpen behandeld:

Keukenspuiterij Eurobord is gevestigd in Rotterdam maar werkzaam in geheel Nederland en een groot deel van België. Wij zijn u van dienst met een eigen transportservice en montagedienst.

Bel ons nu op 010 - 4827814 voor meer informatie over keuken folie dat los laat. Of vul hier het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor folie keuken laat los s.v.p. 0031 10 4827814. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!

klantenbeoordelingen en reviews losse folie keukenkastjes laten repareren

Keukenfolie laat los bij Gerda in Amsterdam:

‘Prima tevreden over het geleverde spuitwerk!’

De folie van de keukendeurtjes/laden is verwijderd en de deurtjes/laden zijn in dezelfde kleur gespoten. Het ziet er geweldig uit, heel strak in de verf en er is veel aandacht aan besteed. We kregen ook goed advies met het kiezen voor de kleur. Dit bedrijf is echt een aanrader!!!

Pluspunten: Een pinapparaat zou erg handig zijn.

Reviewdatum: 02 mei 2016 om 19:42
Relevantie: Amsterdam, keukenfolie laat los

Probleem omschrijving: keuken folie laat los

Een aantal jaren geleden heeft u een nieuwe keuken aangeschaft. Keukendeurtjes en ladefrontjes van mdf met een kunststof keuken folie overtrokken.

Na gemiddeld zo'n zes jaar, ziet u bij de randen, maar mogelijk ook op andere plaatsen, onder de plakfolie van de kastdeurtjes en keukenlades blaasjes verschijnen. Deze breiden zich uit tot grotere plekken loslatende keuken folie en komen op steeds meer keukenkastjes voor. In een later stadium ontstaan er scheuren en laten hele randen keuken folie los.

De oorzaak: hierdoor komt de keuken folie los

Keuken folie is een kunststof folie die tijdens de fabricage, onder hoge temperatuur en vacuüm, tegen een (meestal) mdf deurtje is verlijmd.

Door verhitting van de keuken folie wordt deze buigzaam en vouwbaar. Tijdens de verlijming wordt een vaccuüm gecreëerd waardoor de folie als het ware tegen het mdf wordt aangetrokken. De tussen beide materialen aangebrachte lijm zorgt voor een verbinding.

Gelet op bovenstaande kunnen volgende oorzaken de reden zijn waardoor de folie van uw keuken los komt:

Schade en kosten beperken

Ook als u -om welke reden dan ook- het volledig herstellen van uw keukenfronten nog even wilt uitstellen, bent u toch meer dan welkom om contact met ons op te nemen. Afhankelijk van de huidige staat kunnen wij u dan wellicht van dienst zijn met een stukje gratis advies om te proberen de schade te beperken.

Een aantal zaken waarmee u zelf alvast rekening kunt houden zijn:

Oplossing

Keuken folie verwijderen en spuiten van de keukenfronten

Een kwalitatief hoogwaardige en duurzame oplossing is het opnieuw spuiten van uw kast- en ladefrontjes met een twee-componentenlak. Elke kleur is mogelijk. In zowel mat-, zijde- en hoogglanslak.

Eerste worden keuken folie en lijmresten verwijderd. Na deze reiniging blijft het onbehandelde mdf deurtje over. Dit wordt vervolgens opnieuw opgebouwd en gefinished met een speciaal laksysteem dat speciaal is mede-ontwikkeld voor toepassing in de keukenbranche.

Ga nu naar de contact pagina en laat ons u helpen met uw folieprobleem.

Meer over het spuiten, kleurmogelijkheden en over onze montage- en transport service leest u op de overzichtpagina keuken spuiten.

Folie keuken deurtjes vervangen door nieuwe met een gespoten lakafwerking

Een andere oplossing is om uw foliefronten te vervangen voor geheel nieuwe mdf keukenfronten zonder keuken folie maar met een gespoten lakafwerking. Hierbij is het niet alleen mogelijk om te kiezen uit elke gewenste kleur, maar bovendien uit elk gewenst model.

Geef nu uw afmetingen door via de contact pagina en vraag vrijblijvend een prijs aan.

Wilt u meer weten over herstel en reparatie door Eurobord Keukenspuiterij van keukens waarvan de folie van de keukendeurtjes los laat?
Bel ons op 010 - 4827814 of  vul hier het contactformulier in.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


Reviews keuken spuiten | folie keuken laat los

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen en door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

button naar de pagina met reviews over Eurobord Meuebelspuiterij en Keukenspuiterij
klantenbeoordelingen en reviews losse folie keukenkastjes laten repareren

Over goedkoop en vakkundig gescheurde folie van keukendeurtjes laten opknappen in Arnhem, schreef M. van Eijk:

‘Goede prijs kwaliteit ...’

Vriendelijke ontvangst, kantoortje mag best wat netter en proffesioneler, maar je voelt je gauw ouwe jongens krentebrood.

Reviewdatum: 18 maart 2016 om 19:44
Relevantie: Arnhem, goedkoop en vakkundig, gescheurde folie keukendeurtjes opknappen

klantenbeoordelingen en reviews

Over de keukendeurtjes en frontjes waarvan de kunststof folielaag los laat en die nu weer mooier (en goedkoper) zijn dan nieuwe keukendeuren schreef Otto uit Roosendaal:

‘Het bedrijf ziet er eenvoudig uit maar het resultaat is erg goed. ’

Je wordt netjes en goed geholpen. De gang van zaken is duidelijk. Goede adviezen. Mooi resultaat. Netjes afgewerkt. Goede prijs.

Fijn dat je al je keukendeuren en frontjes niet weg hoeft te gooien als de kunsstoflaag loslaat. Goedkoper en mooier dan nieuwe deuren met weer zo'n kunststof laag die natuurlijk later weer loslaat. Je kunt ze zelf ophalen met je eigen dekens en doeken.

Puspunten: De keukendeurtjes en frontjes zijn mooier dan toen we ze nieuw kochten.

Reviewdatum: 16 februari 2016 om 22:18
Relevantie: Roosendaal

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over het loslaten van de folie van zijn keukendeurtjes en het repareren dmv opnieuw laten spuiten, schreef dhr. Ouwerkerk uit Breda, Noord-Brabant:

‘Goede en duidelijke afspraken met als resultaat een hoog kwalitatief eindproduct.’

In verband met het loslaten van de folie, de keukendeurtjes, kopse kanten van de laden etc in een andere en frisse kleur laten spuiten. Onze keuken ziet er weer als nieuw uit. Ook het demonteren en monteren van de deurtjes werd op een professionele manier uitgevoerd.

Pluspunten: Een geruststelling voor potentiele klanten.... Deze mensen zijn met hart en ziel met hun werk bezig

Reviewdatum: 16 november 2015 om 17:58
Relevantie: repareren, Breda, folie keuken laat los

klantenbeoordelingen en reviews

Over 'folie van kastjes laat los' en keukenkastjes overspuiten in Vlaardingen Zuid-Holland schreef Marjan:

‘De keukenkastjes zien er weer mooi uit! Nice job!’

Is je keuken nog helemaal in orde, maar laat het folie van je kastjes los? Laat de kastjes dan overspuiten door Eurobord.

Verbeterpunten: Het zou prettig zijn als er een pinautomaat aanwezig is.

Reviewdatum: 18 april 2015 om 14:04

klantenbeoordelingen en reviews

Over de kastdeurtjes van haar keuken overspuiten van blauw naar gebroken wit schreef mevr.'dk' uit Apeldoorn Utrecht:

‘Keurig werk, wij zijn tevreden’

De kastdeurtjes in de keuken zijn netjes overgespoten, van blauw naar gebroken wit. Ook een mdf tafel is gespoten. Alles ziet er netjes en professioneel uit. Toch was het spannend hoe het zou worden, omdat alles gaat op basis van advies en vertrouwen en er geen echte showroom is.

Pluspunten: Direct contact, goed advies.
Minpunten: Ruimere openingstijden en een showroom met voorbeelden.

Reviewdatum: 22 februari 2015 om 14:40

klantenbeoordelingen en reviews

09 november 2014 om 13:07 schreef mevr. Elly uit Hellevoetsluis over ‘keuken folie ging los laten’:

‘Keurig.....’

Toen de folie ging loslaten hebben we eerst contact opgenomen met de leverancier. Die nam niet eens de moeite om te reageren.

Wat surfen op internet leerde al snel dat wij niet alleen dit probleem hadden. De schuld wordt gelegd bij te droge of te vochtige omgeving, de lijm, of zelfs het reinigen met microvezeldoekjes... maar nooit bij de producent... Men krijgt het advies nieuwe deurtjes of zelfs een heel nieuwe keuken (onze buren o.a.) te nemen.

We besloten in zee te gaan met Eurobord en hebben daar geen spijt van. Onze keuken ziet er weer keurig uit, de deurtjes en laden zijn gewoon in dezelfde kleur gespoten.

Pluspunten: We hebben de onderdelen laten demonteren/monteren. Heel professioneel en voorzichtig gebeurd!

31 juli 2014 om 13:42 schreef Jeroen uit Vlissingen over het repareren van formica van keuken dat gaat scheuren:

‘Echt als nieuw!’

Op zoek naar mogelijkheden om mijn 13 jaar oude keuken een opknapbeurt te geven, kwam ik Eurobord tegen. Een nieuwe keuken was wat mij betreft niet nodig, de kastjes en hang- en sluitwerk waren op zich nog prima. Alleen het formica had op een aantal plaatsen losgelaten en was zelfs gaan scheuren. Tevens was de kleur wat oudbollig.

Ik wilde een frisse witte keuken, en spuiten leek me een goed optie. Contact opgenomen met Eurobord, mede gezien de positieve reviews en de voor/na foto's. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, het was wel erg druk en kwamen bij mij terug met een planning. Ik dacht dat gaat wel een paar maanden duren, ik had ook geen haast, maar ik kon toch al binnen 6 weken terecht.

Ervoor gekozen om zelf de niet demonteerbare delen te lakken met het DHZ-pakket, dat met de duidelijke handleiding eigenlijk best meeviel.

Na 14 dagen een telefoontje dat de deurtjes en frontjes klaar waren om opgehaald te worden. Ik werd keurig geholpen met het in de auto laden, de medewerker was echt heel voorzichting. Ik ben heel tevreden over het resultaat en ben blij dat ik voor deze optie heb gekozen.

Pluspunten: afspraken nakomen; kwaliteit

6 juni 2014 om 19:50 schreef Monique uit Amsterdam over de gescheurde folie en losgelaten folie van haar keuken deurtjes:

‘Heel mooi resultaat’

Na jaren van ergernis om de losgelaten folie en gescheurde folie van mijn keuken deurtjes ben ik nu helemaal blij met het werk van Eurobord. Het werk is van het begin tot het eind perfect: bij aflevering van de fronten kreeg ik uitleg over de werkwijze en een rondleiding zodat ik precies wist wat er ging gebeuren. Er werd uitgebreid de tijd genomen en aandacht besteed aan het kiezen van de kleur.

Keurig op tijd was alles weer klaar. Men was zeer behulpzaam bij het weer inladen van de fronten en thuis zag ik dat de delen die niet mee hoefden gespoten, zeer precies waren afgeplakt. Het resultaat is een keuken die nieuw lijkt met zeer strak gelakte fronten.

Klein bedrijf waardoor je weet met wie je belt of mailt. Er wordt snel gereageerd op e-mail.

15 april 2014 om 10:40 schreef dhr. Herman Schrevelius uit Den Haag over ‘loslatende folie keukendeurtjes varvangen’ :

‘Ben blij met het eindresutaat het heeft mijn verwachtingen overtroffen.’

Nadat ik last had van loslatende folie, is dit toch wel de beste oplossing, zeker gezien de kwaliteit van het spuitwerk het uiteindelijke resultaat en prijsverhouding beslist een aanrader. Ook de benadering aldaar was prettig om te ervaren.

14 april 2014 om 13:47 schreef Peggy uit Arnhem over ‘folie van kastjes losgelaten’ en reparatie van deze keukendeurtjes:

‘Een aanrader’

Wij hebben onlangs onze keuken opnieuw laten spuiten. De folie was van bijna alle kastjes losgelaten en een nieuwe keuken was geen optie dus zijn we gaan zoeken naar een spuiterij.

Via via bij Eurobord uitgekomen en zeker geen spijt. Ze hebben zeer vakkundig onze keuken een hele nieuwe look gegeven, de kleur is fantastisch en ook het verfwerk zelf is prachtig, erg strak! Echt een aanrader om je meubels hier te laten renoveren. Wij hebben een compleet nieuwe keuken voor ons gevoel, bedankt daarvoor. Toppie.

Pluspunten: Goede prijs/kwaliteit verhouding

07 februari 2014 om 16:38 schreef dhr. Kusters uit Rotterdam over ‘plakfolie keukenkastjes repareren’:

‘Kwaliteit en afspraak is afspraak’

Bij onze keuken liet de folie los dus hebben we verschillende opties overwogen. Omdat we hier niet eeuwig blijven wonen viel een nieuwe keuken af.

Vervolgens een offerte gevraagd voor andere (nieuwe deurtjes) en naar verdere mogelijkheden gezocht. Zo kwamen wij via internet terecht bij Eurobord en hebben de werkplaats bezocht om eens te kijken wat de mogelijkheden waren.

Uiteindelijk hebben we gekozen om onze keuken te laten spuiten door Eurobord. Het resultaat is verbluffend; het werk is spiegelglad en de kleur perfect.

Ook het (de)monteren is geheel volgens planning verlopen, zoals eerder gezegd. Bij Eurobord is een afspraak een afspraak. Als we voor nieuwe deurtjes hadden gekozen zou dat tweemaal zoveel hebben gekost en hadden we ook met andere scharnieren gezeten.We zijn blij met onze keus voor Eurobord.

Pluspunten: Prijs-kwaliteit verhouding goed en je kan de klok gelijk zetten op de afgesproken planning.

Verbeterpunten: Wij zouden geen verbeterpunten kunnen benoemen

informatie wandenplafondspuiten.nl

Bekijk deze beoordeling ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

31 januari 2014 om 17:43 schreef A. Overbeke uit Zoetermeer over ‘De kunststoffolie van onze keuken liet los’:

‘Prima werk!’

De kunststoffolie van onze keuken liet los, reden waarom we op internet hebben gezocht naar oplossingen. Op die manier zijn we bij Eurobord terechtgekomen.

We zijn in alle opzichten tevreden; snelle reactie op mail, duidelijke offerte, goede uitleg over (on)mogelijkheden en hulp bij kleurkeuze. Gemaakte afspraken allemaal nagekomen en het eindresultaat is in een woord prachtig.

Wij hebben gekozen voor demonteren en monteren van de deurtjes en ook dat is zeer zorgvuldig en netjes uitgevoerd.

Pluspunten: Betrouwbaar en prima werk

15 november 2013 om 22:04 schreef dhr. Ruskauf uit Utrecht over het overspuiten van folie van keukenkastjes:

‘Gewoon doen!’

Ja, gewoon doen. Na tien jaar hebben we onze keuken laten spuiten. Folie keuken in de kleurvanille. Was tien jaar geleden de trend. De kleur beviel niet meer en dan ga je op zoek naar een meubelspuiterij. Eurobord is het geworden. En dat was niet verkeerd.

Als eerste verzoekt Sander om op de zaak langs te komen voor een eerste gesprek. Dit praat gemakkelijk en heb je gelijk een indruk hoe er gewerkt wordt. Mijn eerste indruk was inderdaad een voldoende. Achteraf is gebleken dat bij andere bedrijven een schitterend pand met een fantastische voorgevel niet altijd die kwaliteit waarborgd wat het pand doet vermoeden. Hoge kwaliteit zit bij Eurobord in eenvoud.

Eenmaal met Sander in gesprek kom je direct tot andere gedachten. Op de fronten en deurtjes van onze keuken zat folie op. En het zat er nog goed op. Maar toch adviseerde Sander deze te verwijderen. Je denkt dat dat zonde is, maar de fronten en deurtjes zijn er veel beter, strakker uitgekomen. In een woord een fantastisch advies. De keuken is weer als nieuw.

Pluspunten: Eerlijke advies, vakmanschap en goede service.

Verbeterpunten: Beter ingerichte werkplaats. Komt rommelig over en verlaagd de waardering van de eerste indruk.

02 oktober 2013 om 22:32 schreef dhr. L. Coomans uit Dordrecht:

‘Huis te koop met een keuken met losse folie....’

Je zult het altijd zien: huis te koop met een keuken van 12 jaar oud, folie van de koelkastdeur gescheurd! Niet echt een fijne eerste indruk bij een bezichtiging.

Gegoogled en een hit op Eurobord Keukenspuiterij met positieve referenties en een duidelijk verhaal over de dienstverlening van het bedrijf. Helaas door zomervakantie gesloten, maar - zoals later nog enkele keren bevestigd zou worden - afspraak is afspraak en we werden keurig door Sander teruggebeld voor nadere afspraken.

Een eerlijke inschatting dat kleurverschil en textuurverschillen eigenlijk een volledige renovatie van alle keukenfronten vereisten.

Na aflevering bij de werkplaats werd voldoende tijd genomen om de exacte kleur te bepalen (wel zo fijn als je kleurenblind bent zoals ik) en op de afgesproken datum was alles gereed om af te halen.

Het resultaat: werkelijk boven onze verwachtingen! Echt helemaal top! Een dikke 10 voor kwaliteit! We vinden onze keuken gespoten nu strakker dan hij bij plaatsing met folie was!

Mocht er een nieuwe woning gevonden worden met een keuken die ons qua kleur niet aanstaat of waarvan de folie het binnenkort laat afweten, wij kennen inmiddels de weg naar het Boterdiep in Rotterdam!

Goed werk heren, ga zo door!

18 juli 2013 om 00:03 schreef mevr. Jaqueline van den Langenberg uit Den Haag:

In één woord: Geweldig!!!!

De folie van onze mooie keukenfrontjes liet los. Zelfs de licht- en kranslijst deden mee.

Op internet gezocht naar oplossingen en daar op de website van enkele meubelspuiterijen beland. Eurobord sprak ons qua uitstraling van de website het meeste aan. Het geheel zag er verzorgd en betrouwbaar uit. Deze indruk bleef zo na het opvragen van verschillende offertes.

Vervolgens afspraak gemaakt om het spuitwerk ter plaatse te gaan bekijken. Het contact met Sander verliep heel prettig en er konden heldere afspraken worden gemaakt. Eurobord heeft alle fronten bij ons thuis gedemonteerd, vervoerd en behandeld. Het spuitwerk is fantastich mooi uitgevoerd. Spiegelglad, in zijdeglans en zonder kleurafwijking ten opzichte van de originele kleur. Klasse.

We konden het zo regelen dat het spuitwerk tijdens onze 2 weken vakantie kon gebeuren zodat wij de frontjes niet gemist hebben. Na thuiskomst werd alles weer teruggebracht en door Dan gemonteerd. We zijn weer heel blij met onze mooie keuken, die dankzij Dan en Sander weer jaren mee kan. Wij kunnen u Eurobord van harte aanbevelen.

05 juli 2013 om 15:43 schreef Margit uit Wassenaar:

Prima vakwerk in korte tijd tegen een scherpe prijs

Het folie van onze 17-jaar oude keuken liet op verschillende deuren los. De deurtjes vervangen was niet meer mogelijk aangezien de fabrikant de maten van de onderkasten in de afgelopen jaren heeft veranderd.

Wat ben ik daar blij om! Mijn keuken is nog nooit zo mooi geweest nu het folie van de deuren, lades en tussenstukken verwijderd is en door de mannen van Eurobord onder handen zijn genomen. Heel strak in de lak, geen oneffenheid te bekennen en superzorgvuldig afgewerkt.

Pluspunten: Heldere afspraken, scherpe prijzen, vakkundige mensen en een prachtig resultaat.

11 juni 2013 om 18:35 schreef mevr. van der Ven uit Heerhugowaard:

Erg behulzaam
Ik moest er een eindje voor rijden maar ben zeer tevreden. Had een folie keuken dit is keurig verwijdert en de keuken is weer als nieuw. Personeel behulzaam met inpakken om te vervoeren, krijgt goed advies hoe je het het beste kan vervoeren. Erg tevreden zeker een aanbeveling waard. Prijs en kwaliteit is goed. Je kan voor die prijs geen nieuwe keuken kopen.

24 mei 2013 om 21:19 schreef dhr. Karel van Dalen uit Vlissingen Zeeland:

Goede kwaliteit werk en prima communicatie: een tevreden klant!

Omdat de kunststof fronten van onze keukendeurtjes gingen scheuren, moesten we op zoek naar een andere oplossing. Die hebben we gevonden bij Eurobord.

Onze keuken is werkelijk weer als nieuw! De kastdeurtjes zijn door Eurobord opgehaald en van de kunststof fronten ontdaan en geschuurd. Daarna zijn ze gespoten en weer netjes thuisbezorgd. De fronten zien er supernetjes uit! Er is niets meer te zien van de kunststof laag, geen oneffenheden te vinden en het is in nagenoeg dezelfde kleur gespoten.

Echt vakwerk! Prijs/kwaliteitverhouding is top. Dank voor onze nieuwe keuken! Ook de communicatie verliep vlekkenloos.

10 februari 2013 schreef Marianne uit Amsterdam:

We hadden zo'n keuken (gekocht in 2004) waar het folie met lappen tegelijk af viel. De frontjes zijn overgespoten en de keuken is nu mooier dan toen hij nieuw was!
Het was ook fijn dat Sander rustig de tijd nam om te adviseren over de kleur.
We zijn heel erg blij met het eindresultaat en bevelen dit bedrijf van harte aan! Uitstekende kwaliteit, prima service en een prettig contact.

Marianne en Stuart, Amsterdam

24 november 2012 schreef dhr. Dongelmans uit Schiedam:

Beste Dan en Sander,

Bijgaand de foto’s van onze keuken voor en na het spuiten. Zoals bekend bij jullie liet de folie-laag van onze deurtjes op diverse plaatsen helemaal los. We zijn erg blij dat jullie de folie-laag verwijderd hebben en de deurtjes opnieuw gespoten hebben. Het is werkelijk schitterend geworden!

We hebben erg veel plezier gehad van jullie tips over het demonteren van de deuren en het bewaren van de scharnieren met schroeven op de juiste plank in de kastjes. Ook het “doe het zelf-verf-pakket” was van alle gemakken voorzien! Via de beschrijving hebben we stap voor stap de zijkanten en de vaste delen van nieuwe verf voorzien.

Ook het weer thuisbezorgen van de deuren en plinten was perfect geregeld. Alles was zeer goed verpakt en is zonder zelfs maar het kleinste krasje aangekomen!

Heel erg bedankt en we zullen jullie zeker aanbevelen!

Met vriendelijke groet, Siem en Marina Dongelmans

Wilt u meer weten over herstel en reparatie door Eurobord Keukenspuiterij van keukens waarvan de folie van de keukendeurtjes los laat?
Bel ons op 010 - 4827814 of  vul hier het contactformulier in.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.


Schilders Rotterdam

gratis vrijblijvende offerte spuitwerk

België: 0031 10 4827814

folie keukendeurtjes laat los
alle keuken folie wordt voorzichtig verwijderd
mdf deurtje na verwijdering van de folie, klaar voor de lakafwerking
keukendeurtje na het verwijderen van de folie opnieuw afgewerkt in onze keukenspuiterij

NEEMT U BIJ VRAGEN DIRECT CONTACT OP!

telefoon 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

        VRIJBLIJVENDE
OFFERTE AANVRAGEN

offerte formulier 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

©      Meubelspuiterij Eurobord   |   Boterdiep 17    3077 AW     Rotterdam   |   Tel. 010-4827814     |   info@eurobord.nl