Kast spuiten

Uw kast spuiten die niet meer zo fraai in de lak zit? Uw vertrouwde kast, die nog zeker een tweede ronde mee kan, maar begint te slijten, beschadigd is of in een andere kleur beter in uw interieur past. Die kast spuiten wij voor u over in onze meubelspuiterij zodat hij er weer uitziet als nieuw.

Al meer dan 20 jaar spuiten wij kasten in allerlei soorten en maten in elke gewenste kleur. Meubelspuiterij Eurobord heeft een zeer tevreden klantenkring van zowel particulieren als bedrijven. Lees hier wat anderen over ons vertellen op de pagina kast spuiten reviews.

Uw kast spuiten geeft een veel mooier resultaat dan uw kast verven of uw kast schilderen. Wilt u ook een kast die er weer uitziet als nieuw? Bel ons dan op 010 - 4827814 voor meer informatie over het spuiten van uw kast. Of vul het contactformulier in. Onze meubelspuiter vertelt u graag meer over hoe wij uw kast opknappen en weer mooier maken dan nieuw.

Eurobord Meubel- en Keukenspuiterij is gehuisvest in Rotterdam maar werkt in heel Nederland en een groot deel van België. Wij verzorgen ook het transport van en naar onze spuiterij en indien nodig demontage en montage als u dat wenst.

Bent u woonachtig in België of Vlaanderen belt u dan voor kast spuiten s.v.p. 0031 10 4827814. Ook onze klanten in België zijn wij zeer graag van dienst!


klik op de foto's voor vergroting

Voor het opnieuw laten spuiten van uw kast, dressoir of designkast in elke soort en van ieder merk kunt u bij Eurobord Meubelspuiterij terecht. Uiteraard in iedere gewenste kleur.


Uw kast spuiten in de kleur die u wenst

Kasten spuiten is vakwerk. Door onze jarenlange ervaring met kasten spuiten, stoelen spuiten en keukens spuiten, garanderen wij u een hoge kwaliteit spuitwerk. Wij kunnen uw kast spuiten in iedere kleur die u wenst.

Wilt u uw kast spuiten in dezelfde kleur als bijvoorbeeld uw dressoir of overige meubels? Of wilt u juist een contrasterende kleur of de huidige kleur behouden? Alles is mogelijk in onze meubelspuiterij! In onze eigen kleurmakerij beschikken wij over elke denkbare kleur. U heeft de keuze uit meer dan 2000 kleuren! En zit uw kleur er toch niet bij? Dan maken wij deze toch gewoon voor u!

Vrijwel elke kast kunnen wij spuiten en van een nieuwe laklaag voorzien. In onze geavanceerde spuitcabine verven wij uw kast met hoogwaardige, kleurechte en krasbestendige twee-componenten spuitlakken. Ook kleurbeitsen, blanke lak of een vernislaag is uiteraard mogelijk.

Kast spuiten van elk materiaal

Is uw kast van hout of kunststof, van staal of aluminium? Voor ons is het materiaal van de kast geen enkel probleem. Wij spuiten kasten van vrijwel elk materiaal. U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Elk soort materiaal heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig: en dat is nou net waar wij goed in zijn! Voor het duurzaam en vakkundig opknappen van uw kast bent u bij Meubelspuiterij Eurobord aan het juiste adres.

Design kasten spuiten

Wij hebben veel kasten van bekende merken de afgelopen jaren opgeknapt en van een nieuwe laklaag voorzien. Veel kastenfabrikanten hebben bepaalde eigen kleuren waarin zij hun kasten lakken. Over veel van deze kleuren beschikken wij in onze database. Zo kunnen wij uw design kast een tweede leven geven. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere:

Kasten spuiten en opknappen is ons specialisme. Uw kast spuiten in een nieuwe frisse kleur doen wij tegen slechts een deel van de kosten van een nieuwe kast. Geen tijd of zin om zelf uw kast te verven of een nieuwe kast te kopen? Bel ons dan op 010 - 4827814 voor een snelle en gratis offerte voor het overspuiten van uw kast. Of vul hier het contactformulier in.

De voordelen van uw kast laten spuiten door Meubelspuiterij Eurobord:

pijl naar boven

Wilt u uw kast laten spuiten door Eurobord Meubelspuiterij? Bel ons op 010 - 4827814 of vul hier het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.

Reviews kast spuiten

review stars

Onderstaande klantenbeoordelingen hebben wij verzameld door onze klanten hierom te vragen en door deze over te nemen van websites waar mensen iets over ons plaatsten.

informatie eurobord.nl

Bekijk de meest recente beoordelingen over ons ook op de onafhankelijke website voor klantenbeoordelingen Allebedrijvenin.nl en overtuig uzelf van de vakkennis en uitstekende service die u als onze klant ontvangt.

klantenbeoordelingen en reviews

Over zijn Pastoe kast overspuiten in Utrecht schreef Teo van Gellekom:

‘Spuitwerk en service uitstekend.’

Zijn super tevreden met het resultaat van het overspuiten van onze Pastoe kast en salon tafeltjes van kersen naar wit, als nieuw! De monteur was behoorlijk verlaat door files bij het ophalen van de meubels maar we werden hiervan keurig op de hoogte gehouden.

Puspunten: Afleveren van gedegen kwaliteit en super vriendelijke service.

Relevantie: Utrecht

klantenbeoordelingen en reviews

Over een Pastoe dressoirkast schilderen d.m.v. overspuiten schreef dhr. Van Esch uit Zoetermeer Zuid-holland:

‘Vakwerk: Ik leverde een 18 jaar oud, vervaald ...’

Vakwerk:ik leverde een 18 jaar oud, vervaald Pastoedressoir in en kreeg na twee weken een als nieuw uitziend exemplaar met exact de door mij gewenste kleur. Contact met Eurobord heb ik als betrokken en professioneel ervaren. Bezorging, aflevering en stelwerk pria van kwaliteit. Aanrader!

Reviewdatum: 20 februari 2015 om 19:53

button naar de pagina met reviews over Eurobord Meubelspuiterij en Keukenspuiterij

Wilt u uw kast laten spuiten door Eurobord Meubelspuiterij? Bel ons op 010 - 4827814 of vul hier het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.


Dressoir kast spuiten in elke gewenste kleur
wandkast spuiten en kleurbeitsen

gratis vrijblijvende offerte spuitwerk

België: 0031 10 4827814

reviews eurobord meubelspuiterij

Wanden en plafonds van uw woning opknappen?

  • latex spuiten
  • spack spuiten
  • stucwerk

kijk hier op onze vertrouwde partnerwebsite:

WandenPlafondSpuiten.nl

facebook button

NEEMT U BIJ VRAGEN DIRECT CONTACT OP!

telefoon 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in

        VRIJBLIJVENDE
OFFERTE AANVRAGEN

offerte formulier 010 - 482 78 14
of vul hier het formulier in
klik op de foto's voor vergroting

©     Meubelspuiterij Eurobord   |   Boterdiep 17    3077 AW     Rotterdam   |   Tel. 010-4827814     |   info@eurobord.nl